StoryEditorOCM
Crna kronikazavršio u pritvoru

Mladić divljao u jednom šibenskom lokalu: napao je više osoba, prijetio policajcima i djelatnicima Hitne pomoći

Piše Šibenski.hr
30. listopada 2023. - 09:52

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje, nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih ozljeda,izvijestili su iz šibenske policije.

Kako se doznaje upoliciji, njihovi službenici su bili prisiljeni postupati u petak, 27. listopada u popodnevnim satima u Šibeniku, nakon dojave građana da jedna osoba radi nered i udara više osoba u ugostiteljskom objektu.

Kada su šibenski policajci izašli na teren, zatekli su osumnjičenog 24- godišnjaka nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje te je utvrđeno kako je iz neutvrđenih razloga verbalno i tjelesno napao 55-godišnjaka i prijetio mu.

Zatim je tjelesno napao i teže ozlijedio 52-godišnjaka i bez posljedica odgurnuo 71-godišnjaka te je izlaskom iz ugostiteljskog objekta barskom stolicom razbio staklo na vratima trgovine u blizini.

- Prilikom postupanja osumnjičenik je prijetio kako policijskom službeniku tako i djelatnicima hitne pomoći koji su ga pregledavali.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske

01. svibanj 2024 20:01