StoryEditorOCM
Crna kronikaŠtikovo

Mladić (19) se Golfom zabio u kuću: Zadržan je u splitskoj bolnici s ozljedama opasnim po život

Piše šibenski.hr
30. studenog 2020. - 10:03

U prometnoj nesreći koja se u subotu, 28. studenog oko 20,30 sati dogodila kod mjesta Štikovo teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je 19-godišnji vozač automobila, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na liječenju u KBC Split, izvijestili su iz šibensko-kninske policije.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog automobila Golf šibenskih registarskih oznaka, krećući se iz Štikova prema Drnišu, dolaskom do skretanja za zaseok Mirčetići, uslijed neprilagođene brzine u blagom desnom zavoju izgubio kontrolu nad upravljačem uslijed čega izlijeće izvan kolnika, nastavlja se kretati po zemljanoj površini te se ponovo vraća na kolnik gdje uslijed zanošenja vozila ponovo izlijeće van kolnika i potom desnom stranom vozila udara u zid kuće nepoznatog vlasnika gdje se i zaustavlja.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a 19-godišnjem vozača je izdan obvezni prekršajni nalog- kazala je Lada Čolak Baus iz Policijske uprave šibensko-kninske.

26. travanj 2024 23:44