StoryEditorOCM
Crna kronikanasilje u kaštelima

Jedan od nasilnika trenirao je boks, odmah je izbačen iz kluba. Oglasili se i odbojkaši Ribole koji su osudili odvratan čin svog bivšeg člana

Piše M.Dr.
30. kolovoza 2020. - 16:56

Jedan od nasilnika iz Kaštela je član boksačkog kluba Leonid iz Kaštel Starog.

Zbog nasilja prikazanog u videu, izbačen je iz kluba, objavjeno je na njihovim stranicama.

- Pojavila se snimka jednog od naših bivših članova kluba, ponavljam bivših, jer isti trenutak kada samo saznali da je naš bivši član na snimci, automatizmom se sam isključio. Osuđujemo svaki oblik nasilja, i svaki član odgovara za sebe i svoje postupke, i ponavljamo još jednom osuđujemo svaki oblik nasilja. Hvala i ovo je automatski upozorenje za sve članove kluba da kod nas u našem klubu ne trpimo i osuđujemo ovakve postupke, tolerancija na nasilje je apsolutna nula – napisali su.

Nakon zlostavljanja dečka s poteškoćama u razvoju  priopćenjem za javnost oglasio se i Odbojkaški klub Ribola.

- Danas je u javnosti objavljena snimka zlostavljanja i maltretiranja koje najoštrije osuđujemo, a jedan od sudionika gnjusnog događaja je i bivši član OK Ribola Kaštela. Bio je član našeg kluba prije 6 godina u periodu od osam mjeseci, a od tada nije dio kluba.

OK Ribola Kaštela oštro osuđuje ovaj događaj, a naša Škola odbojke, kroz koju je u 10 godina prošlo više od 2.000 djece i dalje će svoje polaznike učiti pravilnom i ljudskom ponašanju, kako na sportskom terenu tako i izvan njega, s nultom stopom tolerancije na nasilje- napisali su na Facebooku.

28. travanj 2024 16:17