StoryEditorOCM
Crna kronikaforenzičari na terenu

Iz Dunava izvučeno tijelo, vjeruje se da je riječ o nestalom Mateju Perišu. Pronađeni sat i mobitel..

Piše PSD
18. svibnja 2022. - 14:33
Nestali Matej Periš, mjesto gdje je zadnji puta lociran signal njegovog mobitela i mjesto gdje je jutros pronađen mrtvi muškaracTom Dubravec/ilustracija Cropix

U Beogradu, u Dunavu, jutros je oko 9:30 sati pronađeno je tijelo mlađeg muškarca za kojeg se sumnja da bi mogao biti nestali Splićanin Matej Periš. 

Tijelo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamjenik Višeg javnog tužitelja u Beogradu obavio je očevid na licu mjesta i naložio obdukciju, toksikološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN osobe, kao i uzrok smrti.

Otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je za Telegraf.rs da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i odjeći odgovara njegovom sinu.

“Mora se još usporediti DNK, ali po odjeći, pronađeni mladić odgovara opisu Mateja. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja obitelj. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd”, rekao je Nenad Periš.

Rezultati DNK analize tijela, koju je naložilo Tužiteljstvo u Beogradu, mogli bi biti objavljeni već sutra, javlja Blic.

01. svibanj 2024 12:14