StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicijski očevid

Evo kako je došlo do prometne na vodičkoj zaobilaznici: Vozač motocikla prošao kroz crveno i udario u Toyotu! Od siline udarca preletio preko poklopca motora!

16. lipnja 2017. - 12:02

Šibenska policija napravila je očevid i izvijestila o okolnostima prometne nesreće koja se dogodila u srijedu oko 10 sati u Vodicama, točnije na novoj vodičkoj zaobilaznici.  U toj prometnoj nesreći je teže ozlijeđen 43-godišnji vozač motocikala, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 43-godišnjak pri upravljanju motociklom Piaggio Liberty, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se vodičkom obilaznicom došao do semaforiziranog raskrižja s nastavkom državne ceste D-8 i kolnikom županijske ceste 6086, ušao u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu.

Uslijed toga se sudario s osobnim automobilom Toyota Rav, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnji vozač, a koji se sa svojim vozilom kretao kolnikom županijske ceste 6086 i koji dolaskom na to raskrižje ulazi na znak zelenog svjetla na semaforu za svoj smjer kretanja i nastavlja vožnju ravno.

Nakon sudara motocikl pada na kolnik, dok vozač motocikla od siline udara prelijeće preko poklopca motora osobnog automobila i pada na kolnik.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozača će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog.

27. travanj 2024 00:26