StoryEditorOCM
Crna kronikaopasno raskrižje

Bakica za volanom skrivila prometnu nesreću na Biocima: u bolnici zadržan 51-godišnji vozač tricikla

Piše K. G.
27. veljače 2024. - 09:17

Šibenska policija u utorak je objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila sinoć oko 17,45 sati u Šibeniku ulici Put Bioca u kojoj je 51- godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede.

Inače, na tom raskrižju vrlo su česte prometne nesreće.

Prema riječima Sanje Baljkas, glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske, prometnu nesreću je 83-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka:

- Kada je došla do raskrižja, vozačica na upaljenom zelenom svjetlu na semaforu za njen smjer kretanja, vršeći radnju skretanja u lijevo nije propustila sva vozila koja se kreću iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer kretanja ravno, uslijed čega je došlo do sudara osobnog vozila i motornog tricikla šibenskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 51- godišnjak- rekla je Baljkas.

Od siline udara i pada na kolnik 51- godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Šibeniku, te je zadržan na bolničkom liječenju.

- Protiv vozačice će zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku- zaključila je policijska glasnogovornica.

26. travanj 2024 15:36