StoryEditorOCM
ZanimljivostiIZNENAĐENJE

Žena koja je rodila bebu na koncertu Metallice opisala nevjerojatno iskustvo: ‘Ovaj put sam nadmašila samu sebe! Nisam očekivala...‘

Piše MOZAIK SD
21. svibnja 2022. - 19:10

Beba Luan rođena je prije tjedan dana pod neobičnim okolnostima: na koncertu Metallice u Curitibi u Brazilu. Ironično, tijekom kultne pjesme "Enter Sandman", u kojoj bend pjeva o djetetu i njegovim noćnim morama. Luanova majka Joice M. Figueiró, tattoo majstor, komentirala je: "Nešto se mora dogoditi na svakom koncertu na koji idem. Ali ovaj put sam nadmašila sama sebe."

image

Joice M. Figueiró

Instagram/

Joice nije očekivala rođenje sina u 39. tjednu trudnoće, barem ne na koncertu. Dok su izvođene uvodne točke, još uvijek se osjećala sasvim normalno.

Međutim, kada je Metallica protresla stadion, iznenada je osjetila kontrakcije i odmah se javila bolničarima. Htjeli su mladu ženu odvesti do hitne pomoći smještene na stadionu, ali na putu do tamo već joj je pukao vodenjak.

image

Joice M. Figueiró sin Luan

Instagram/

Joice je kasnije na društvenim mrežama podijelila da je dobro. Ulaznicu za koncert kupila je prije tri godine i "nije ni sanjala da bi se ovako nešto moglo dogoditi". Joice i njezin suprug Jaime sjedili su za vrijeme koncerta u osiguranom dijelu stadiona, gdje nije bilo nikakve opasnosti od gužve.

Joice se nejasno sjeća rođenja. U kolima hitne pomoći bio je jedan pijanac kojega bolničari nisu mogli izvesti. "Pa su ga samo okrenuli i pomogli mi oko rođenja".

image

Joice M. Figueiró

Instagram/

James Hetfield, gitarist i suosnivač benda Metallica, nije propustili priliku nazvati Joice. Vidno dirnuta, bila je sretna zbog njegovih čestitki.

03. svibanj 2024 02:57