StoryEditorOCM
ZanimljivostiSVAKA MALA NAPRID GURA

"Šibenski list" & Dalmare centar daruju kupone s popustom - zlata vride i kupcima i trgovcima! (FOTO)

Piše PišePROMO
16. studenog 2018. - 17:12

-Mi u Sport Visionu ne trebamo gledati u kalendar. Čim nam počnu stizati mušterije s kuponima s popustom znamo da je četvrtak, da je izišao Šibenki list i da nam dolaze kupci koji ne žele propustiti najbolji shopping jesenske kolekcije u trgovinama Dalamre centra – kazala nam je Mateja, šarmatna prodavačica, koja četvrtkom i petkom u Dalmare centru ima pune ruke posla, i više nego inače. S kuponom iz Šibenskog lista svi koji kod njh trguju imaju 20 posto popusta na pune cijene i 10 posto popusta na već sniženi asortiman brendova Champipon, Umbro, Ellesse, Lonsdale i Slazenger, u vremenu od 15. studenog do 21. istog mjeseca.
Da u Dalmare centru vlada prava pomama za kuponima saznajemo ubrzo i u Super Konzumu, u kojem nismo uspjeli doći do svog primjerka 'Šibenskog lista' s kuponima, u Slobodnoj Dalmaciji od četvrtka. Razlog je jednostavan i samorazumljiv – brzo je rasprodan. 'Morat ćemo reći poslovođi da poveća tiražu' – slažemo se lako s prodavačicama. A zamjenica voditelja Super Konzuma, Slavica Ercegovac, veli nam da se i u njihovom centru svaki put s kuponima može naći neka nova prodajna prilike. Evo, ovaj put su to K plus keksi, cijela paleta proizvoda koja se može kupiti po 20 posto povoljnijim cijenama nego inače. 'Cijena u Konzumu su ionako vrlo povoljne, pa sam često tu. A kada su u pitanju ovakve akcije, ne propuštam ih nikako. Jer, imam dvoje male djece, pa su K plus keksi vrlo često na njihovom meniju' – kazala nam je Mara Gović, mlada mama koju smo također zatekli s kuponima u rukama. Nigdje bez njih! Svjetlana Grubišić, inače vlasnica Maxa, frizerskog saloma za pse, veliki je fan 'Adidasa' pa smo je shodno tome i zatekli s kćerkom u istoimenoj prodavaonici unutar 'Dalmare' centra. Stiže zima, i hladna bura, a ona je, veli, u potrazi za toplom trenirkom 'Adidasa' koja je njezin omiljeni brend. Baš je zato i raduju popusti – 20 posto na sve nesnižene artikle – s obzirom da je sve što duperaje od sportske odjeće, od patike pa do obleke za teretanu, s prepoznatljive 'tri trake'. Lako je s takvim mušterijama, slaže se i prodavačica Antonija Grubišić – slučajno, istog prezimena – koja nam također potvrđuije kako su kuponi s popustima pun pogodak koji kupci ne propuštaju iskoristiti.
Takva su iskustva i u prodavaonici Di Caprio, u kojoj s kuponima iz Šibenskog lista možete do 15 posto popusta na cjelokupan asortiman izuzev brenda Varteks.
'Naše mušterije ne treba podsječati da kupe Šibenski list i iskoriste sniženja. One su na to već navikle. Svaka ušteda dobro dođe, i svakoj se naše stalne mušterije podjednako vesele' -kazala nam je prodavaćica Senija Živković koja dobro poznaje njihove anvike jer već 14 godina godina radi na istom mjestu. Došla je godinu dana nakon što se dućan otvorio i Dalmare centar izgradio.
U Dalmare centru je i trgovina Hervis, u kojoj s kuponom imate 20 posto popusta na jedan proizvod. S tim da se popusti ne zbrajaju i ne vrijede 1. cijene i VIP cijene, Hervis bonove i cijne iz letka. S tim je dobro upoznat Drago Knežević, koji ne prati toliko cijene i pogodnosti za kupnju, ali to umjesto njega rade supruga i dvije kćeri, pa ga pošalju u nabavku.
U prodavaonici Shoe Be Do, ljubazna i uslužna poslovotkinja Jelena nam veli da su njihovi brendovi također na 20 ili čak 30 posto popusta uz predočenje kupona iz Šibenskog lista. A s obzirom da je riječ o proizvodima – odnosno obući – traženih marki Timberland i Replay – nije ni čudo da ih traže. Malo je vani zahladilo, a to su vodootporne, tople cipele i ćizme, s cijenom ot isuću i kusur kuna. Pa nije ni čudo da ušteda od 20 posto ili nekih 300-injak kuna uvijek dobro dođe. I osjeti se u kućnom budžetu.

27. travanj 2024 14:08