StoryEditorOCM
ZanimljivostiHOROR U ENGLESKOJ

Objavljena zastrašujuća snimka: ‘Kako je majka uspjela zgrabiti dijete u toj sekundi?! Čudo!‘

Piše Šibenski.hr
20. prosinca 2023. - 12:22

Objavljena je snimka trenutka u kojem je jedna majka jedva uspjela spasiti svoju dvogodišnju kćer od naleta automobila, piše Jutarnji list. 

Ovaj se šokantan incident dogodio u engleskom Solihullu, a snimile su ga nadzorne kamere. Radnici iz trgovine priskočili su u pomoć majci i djevojčici koje su za dlaku izbjegle smrt. Na snimci se vidi kako su za dlaku izbjegle udar automobila koji se zabio u rasvjetni stup i zatim prevrnuo na kolnik.

Snimka prikazuje kako se majka udaljava s mjesta nesreće s kćeri u naručju. Sve se dogodilo u subotu poslijepodne, u blizini pješačkog prijelaza, piše Mirror.

Djelatnici obližnjih trgovina su pomagali majci i kćeri, a ispričali su da su kolica zapela ispod auta, a djevojčica je nekim čudom spašena. Rekli su i da je vozačica automobila od siline udara izletjela iz auta, no njezine ozljede nisu opasne po život.

- Jedna od naših zaposlenica je pomagala vozačici, lice joj je krvarilo. Bila je zbunjena. Kolica su završila ispod vozila. Nikada nismo vidjeli ovakvo što, ispričala je jedna zaposlenica lokalne trgovine.

- Ne znam kako nitko nije poginuo ili teže ozlijeđen. Djevojčica je ozlijedila nogu, a mama je bila traumatizirana. Sigurno ju je vodio majčinski instinkt. Kolica su završila ispod automobila, a dijete se spasilo. Kako je majka uspjela u toj sekundi uzeti dijete i spasiti ga?! To je pravo čudo. Bile su samo djelić sekunde od smrti. Vozačica je imala veliku sreću, ispričao je za Mirror drugi zaposlenik obližnje trgovine.

25. travanj 2024 14:37