StoryEditorOCM
ZanimljivostiBitka televizija

Na proljeće se na Novu TV vraća show kojeg Hrvati obožavaju. HRT i RTL pripremaju svoje adute

Piše Šibenski.hr
10. siječnja 2023. - 08:30

Nakon uspješne sezone prošlog proljeća Nova TV na male ekrane uskoro opet donosi ‘Ples sa zvijezdama‘, pa će tako proljeće 2023. biti u znaku vrhunske zabave i plesa, najavili su iz produkcije ovog plesnog showa.

Predprodukcija je u punom jeku, a prve su pripreme već krenule.

image

Maja Šuput

Instagram

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će ući plesnim ritmom u domove brojnih gledatelja.

Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija.

image

Domenica Žuvela

Instagram

Plesne nastupe, kreativne i zabavne koreografije i zapravo prave plesne priče ocjenjivat će dobro poznati i već uigrani žiri - Marko Ciboci, Franka, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec.

Titulu pobjednika prošle sezone ponijeli su Pedro Soltz i Valentina Walme, dok su sezonu prije svojim plesom najviše očarali Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

image

Josipa Pavičić

Darko Tomas

Plesni spektakl oko sebe okuplja brojne televizijske profesionalce, a osim kandidata i žirija, za jedinstveni vizualni doživljaj zaslužni su i sektori kostima i šminke, rekviziteri te svi ostali članovi mnogobrojne produkcije showa.

image

‘Ples sa zvijezdama‘ su Asim i Nika.

Screenshot Youtube

Dok Nova TV priprema ‘Ples sa zvijezdama‘, na HRT-u se ovih dana užurbano okupljaju kandidati nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘, dok RTL radi na pjevačkom talent showu ‘Superstar‘, pa će svakako biti zanimljivo vidjeti tko će iz ove bitke televizija na kraju izaći kao pobjednik.

29. travanj 2024 23:00