StoryEditorOCM
Zanimljivostišareni artikal

Kupci uočili na policama zanimljiva uskrsna čokoladna jaja: ‘Znala sam da će Sotona pokoriti svijet...‘

Piše Šibenski.hr
11. travnja 2022. - 14:33

Ususret uskršnjih blagdana koji su pred nama, police u trgovinama pune su zečića, jaja i cvijeća. Ima i pravih, ima  ukrasnih, a na radost najmlađih ima i onih od čokolade!

Nakon dobrog uskršnjeg ručka, teško je odoljeti i ne zariti zube u slatku mliječnu čokoladicu koja se krije iza šarenog omota, a u jednoj od regionalnih trgovina ta čokoladna jaja posebno su zanimljiva. Fotografija čokoladnog jaja, pardon jajca, posljednjih nekoliko dana kruži Redditom. Nečije "oko sokolovo" u objektivu je uhvatilo ime firme koja se bavi prodajom slatkih zalogaja, a onda i povukla zanimljivu paralelu između imena proizvoda i kršćanskog blagdana.

 

- Novo u ponudi - Uskršnja jaja marke Lucifer, cijena 3,69. Prikriveni simbolizam ili loš humor?, zapitala se jedna osoba na hrvatskom threadu Reddita i time privukla veliku pažnju. 

Dok su jedni zaključili kako to nije primjereno ime za marku, druge je ta slučajnost jako zabavila. 

- Opet se fokusira na krivu stvar. To jajce mi je puno više uznemiravajuće od Lucifera- jedan je od komentara s kojim su se složili i drugi kojima je to bilo smiješno. 

image
Reddit

- Znala sam da će Sotona pokoriti svijet u obliku čokoladnog jaja! - napisala je jedna od korisnica društvene mreže. Većina njih je ovaj prizor iz trgovina prihvatila kao zabavnu šalu, ali bilo je i nekoliko onih kojima su ovakve šale prisjele. 

Ipak, uz samo nekoliko klikova na svemogućem Googleu može se otkriti kako je Lucifer ime poznate slovenska čokoladarnice koja svoje proizvode distribuira diljem zemlje, ali i Europe. 

 

06. svibanj 2024 05:55