StoryEditorOCM
ZanimljivostiNOVI DEČKO U SUSJEDSTVU

Kosovar Eros bi mogao ‘užgati ćakule‘ u Šibeniku: nogometaš se doživljava seksipilnim, prati ga golema sljedba na Instagramu

Piše šibenski.hr
17. veljače 2022. - 20:02

Novi nogometaš Šibenika postao je bivši albanski reprezentativac Eros Grezda, koji je stavio potpis na ugovor do konca sezone s mogućnosti produženja suradnje.

Dvadesetšestogodišnjaka na Instagramu prati 56 tisuća ljudi, ondje rado objavljuje fotografije svoga treninzima isklesanog torza, kao i one s putovanja u Pariz, Milano, na Island, kojeg je okarakterizirao kao "najbolje mjesto na kojemu je ikad bio".

Novi ofenzivac na Šubićevcu ima i ponešto živahan karakter, sportski novinari notirali su njegov napad iz 2020. godine na tadašnjeg napadača Rijeke Antonija Čolaka, zbog čega je zaradio i prekršajnu prijavu.

Grezda je posljednjih šest mjeseci igrao na posudbi u mađarskom Zalaegerszegu. U Hrvatskoj je nosio i dres Lokomotive, dok je u Sloveniji igrao za Zavrč i Aluminij. 

Nogometaši su i inače poznati kao zaljubljenici u skupe brendove, Erosovi su favoriti, navodno, D&G, Gucci i Versace. Blještavo.

06. svibanj 2024 10:45