StoryEditorOCM
ZanimljivostiBollywood u Rogoznici

Indijski Tom Cruise snima film koji će vidjeti preko 30 milijuna gledatelja, možda neki od njih dođu kod nas već ovo ljeto

Piše Tekst i foto: Vedrana Stočić
13. studenog 2017. - 15:13

Filmski set na novom trgu izazvao je veliko zanimanje Rogozničana. Cijeli trg pretvoren je u veliki štekat nekog zamišljenog kafića, na njemu je sjedilo mnoštvo mladih ljudi i pijuckalo colu. Reklo bi se uobičajna rogoznička razglednica, ali nije. Studeni je, turisti su već davno dali petama vjetra, a u zamišljenom kafiću sjede statisti. Ipak, najzanimljivije u ovoj priči je što film radnog naziva ‘PSPK 25’ snimaju Indijci i njihova najjača produkcija Bollywood.

Ovih dana indijski filmaši razmilili su se diljem Šibensko-kninske županije, ekipa koja snima film vrlo je popularna u Indiji. U glavnoj ulozi su Pawan Kalyan, poznatiji kao indijski Tom Cruise, te dvije poznate glumice Keerthy Suresh i Anu Emmanuel.



Direktor filma je Trivikram Srinivas, a producent Natarajan Ramji, poznatiji kao ‘guru’ za egzotične lokacije snimanja filmova, , a film sa scenama rogozničkog trga indijska kina stići će već u siječnju iduće godine.

Redatelj i producent zadovoljni su snimanjem u Rogoznici, svi su im bili na usluzi, a ljepote Rogoznice i ostalih turističkih mjesta u Šibensko-kninskoj županije vidjet će preko 30 milijuna Indijaca. Među njima i dosta bogatih koji će, kažu indijski filmaši, već iduće godine posjetiti lokacije na kojima se snimao film. I to ne u špci sezone koju Indijci baš kao i ostali Azijati zbog vreline sunca ne podnose, već ih možemo očekivati u listopadu, studenom i prosincu.
 

26. travanj 2024 20:43