StoryEditorOCM
Zanimljivostineugodna situacija

Dok je izlagao Vladin paket mjera, po Andreju Plenkoviću i sviti olakšalo se jato galebova. Premijer: To je srića

Piše Šibenski.hr
5. rujna 2023. - 15:28

Premijer Andrej Plenković danas je bio na Braču i na konferenciji za medije dogodila mu se jedna nepredviđena, neugodna situacija.

Upravo dok je govorio o novom paketu mjera koje priprema Vlada, premijersku svitu nadletjelo je jato galebova, a jedan je iz zraka onečistio nikoga drugoga nego Andreja Plenkovića.

"Galeb… vidiš ti, ovo je srića. Ovo je bijeli galeb", prokomentirao je premijer uz osmijeh, brišući tragove ptičjeg izmeta s odijela, izvještava Dnevnik.hr.

Je li galeb tako htio iskazati nezadovoljstvo Vladinim paketom mjera, Prijedlogom zakona o pomorskom dobru i čime je točno nezadovoljan, nije poznato jer nije bio dostupan za izjave.

Nije poznato ni to može li se s tim koliko smiješnim, toliko i drskim atakom povezati vrhovni zapovjednik hrvatskog zrakoplovstva, predsjednik Zoran MIlanović, koji se o svemu još nije očitovao.

Ali može se pretpostaviti da kada u zemlji pristignu prepravljeni borbeni zrakoplovi Raffale kako će se slični napadi galebova prorijediti i da će pažljivije birati svoje mete.

Video neugodne situacije može se pogledati OVDJE.

30. travanj 2024 13:08