StoryEditorOCM
LifestyleSVI TO ČEKAMO

Veliki vodič kroz popuste za Crni Petak; evo što se isplati upazariti od kozmetike i u kojim trgovinama!

Piše Vanesa Tenžera
20. studenog 2023. - 14:08

Ne zna se tko je u većem iščekivanju Crnog Petka - najveći štediše ili šopingholičari; i jedni i drugi vole uhvatiti dobru priliku, a Crni Petak - datum koji bi se na kalendaru mogao zaokružiti crvenim markerom, upravo je jedinstvena prilika da si kupite dugo priželjkivan brendirani ruž, najdražu bočicu parfema ili kakvu skuplju hidratantnu kremicu. 

Kao i svake godine, Crni Petak pada na zadnji petak u studenome. Ove godine je to 24. studeni, nakon kojeg slijedi Cyber Ponedjeljak kojeg krase akcijske ponude tehnologije i gadgeta. Prošle godine su zabilježeni mnogi rekordi, poput onog da je tijekom jednog dana zabilježeno čak 93.2 milijuna kupovina putem interneta. Predviđanja su da će se ove godine prošlogodišnja brojka premašiti.

Dobru priliku je lako propustiti, a kako vam je drugi pred očima ne bi ukrali, donosimo vam pregled akcijske ponude za Crni Petak u svim drogerijama.

Avon 

U Avonu cijene padaju cijeli studeni, no ukoliko planirate dobar ulov uz maksimalnu uštedu, "Beauty Friday" Avon je najavio za danas, kad bi se cijene trebale još dodatno sniziti. 

Posebno su se istakli darovni setovi koji se sastoje od dva, tri proizvoda poput parfema, losiona za tijelo i pilinga za tijelo,a cijene se kreću oko dvadesetak do tridesetak eura. 

Katalog Avona za ovaj mjesec uz sve popuste možete pogledati ovdje

DM

Svima omiljena drogerija za Crni Petak kormilo okreće u drugom smjeru; smjeru davanja, stoga ne računajte na bombastične popuste, već na one uobičajene. Ususret Božiću i vremenu darivanja, DM na Crni Petak, odnosno, 24. studeni organizira "Giving Friday", odnosno, "Petak Darivanja", dio prometa tog dana ići će u humanitarne svrhe, a na taj način kupnjom možete pomoći potrebitima. 

Među ovomjesečnim ponudama DM-a, najviše se ističe sniženje širokog asortimana parfema, idealnog poklona za Božić i druge prigode.

Također, na sniženju su i proizvodi brenda Nip + Fab, kvalitetni i poznati proizvodi za njegu kože.  Ovaj brend namijenjen ženama, dobro je poznat po upotrebi vrhunskih sastojaka u svojim formulama, uključujući kolekciju Glycolic Acid i serum Dragon‘s Blood.

image
Screenshot/DM

Snižena su i Eveline sjajila za usne, pa ih se može kupiti za svega dva eura.

image
Screenshot/DM

NOTINO

Uvijek lude popuste nudi i internetska trgovina Notino, na kojoj možete pronayći pregršt kozmetičkih proizvoda, parfema te proizvoda za njegu kose, u rangu svakog kupca, od renomiranih, nešto skupljih marki pa do proizvoda prihvatljivije cijene.

image
Screenshot/Notino

Na Notinu trenutno traje ludnica izazvana niskim cijenama poprilično poznatih brendova koji drže cijenu. Za popust do 30%, na kraju kupnje, morate upisati kod "black", koji se zatim automatski zaračunava. 

Na 15% popusta su brendovi Armani, Estee Lauder, Kerastase, Lancome, Yves Saint Laurent, L‘oreal, Vichy, Revolution, Versace i drugi.

20% poputa čeka vas ukoliko se odlučite na kupnju proizvoda La Roche Posay, MAC, Calvin Klein, Bobbi Brown, Sol de Janeiro i sl. 

Na 30% popusta su i Syoss, Neutrogena, Dove, Ziaja, a na 40% vas čeka Christian Laurent.

Popust se odnosi i na mnoštvo drugih proizvoda na web stranici, obratite pažnju samo da oni nose oznaku black. 

Ako još niste, ovo je odlična prilika da isprobate proizvode brenda Sol de Janeiro - neodoljivi sprejevi i losioni za tijelo zbog kojih ćete mirisati zaista božanstveno. 

image
Screenshot/Notino

Muller

Muller je odlučio sasvim obradovati svoje kupce povodom ovogodišnjeg Crnog Petka. Akcija će se odnositi na čitav asortiman, a traje samo jedan dan. Upravo tog dana možete ostvariti vrhunske popuste. 

Trenutno je u Mulleru veliki popust na parfeme, Prada, Lancome i YSL parfemi su sniženi 30%, a ukoliko ste obožavatelj Collistar pudera, oni su trenutno sniženi 25%, dok su Guerlain ruževi, sniženi 20%. Ova akcija traje do 26. studeni, stoga bi valjalo požuriti ukoliko želite dodati nove omiljene proizvode u svoju make up rutinu. 

Douglas

Sve ljubitelje profesionalne, brendirane kozmetike i parfema Douglas je odlučio iznenaditi ogromnim popustima - na njihovoj web stranici možete naći proizvode snižene do 70%.

Također, Beauty friday je već počeo, a popusti su zaista prava prilika da si priuštite i koji skuplji proizvod za njegu lica, kose, ili za šminkanje.

image
Screenshot/Douglas

Prava poslastica je i sniženje proizvoda za njegu kože švedskog Forea, poznatog po uređajima za dubinsko čišćenje, masažu i lifting lica s medicinskim silikonom, ali i hidratantnim maskama i kremama. Čeka vas sniženje proizvoda do 50% koje je krenulo danas, i trajat će do 4. prosinca.

image
Screenshot/Douglas

Kiehls

170 godina duga tradicija ovog američkog kozmetičkog brenda i vrhunska kvaliteta proizvoda za njegu različitih tipova kože cjenovno ga čine pomalo nedostupnim. No dobra je vijest da je se i Kiehls pridružio popustima za Crni Petak, pa se neki od Kiehlsovih bestsellera mogu kuptii po cijeni od dvadesetak eura. 

image
Screenshot/Kiehls

Na veliku radost ljubitelja Kiehlsa, na sniženju se našla i najprodavanija maska Ultra facial cream, poznata po dugotrajnoj hidrataciji koja vodi do meke i glatke kože zdravog izgleda, a na sniženju je i Calendula Petal-Infused Calming Mask, umirujuća maska za lice s nevenom, formulirana s ručno ubranim laticama cvijeta nevena i Aloe Vero, idealna za problematičnu kožu.

Kiehls nudi dvadesetak proizvoda na sniženju, no možda ta brojka naraste na sam Crni Petak. 

image
Screenshot/Kiehls

Također, trenutno je moguće iskoristiti promo kod WINTER za tri mini proizvoda uz kupnju iznad 80 eura ili 5 mini proizvoda za kupnju iznad 100 eura. Pri kupnji iznad 80 ili 100eura potrebno je unijeti promotivni kod WINTER kako bi se otvorio izbornik za odabir mini proizvoda, a ova ponuda vrijedi od 13. do 22. studenog. 

PINK PANDA

Internet trgovina već je godinama poznata po ludim popustima i ponudama, a ljestvicu su podigli i ovog Crnog Petka, pa vas samo jedan klik dijeli od sniženja do 80%. 

Nije to jedina ponuda koju su iz Pink Pande pripremili, pa tako za Božić možete obradovati sebe, ili nekog dragog s Revolution adventskim kalendarom i poklonom u vrijednosti od 85 eura. 

Vrijednost proizvoda u adventskom kalendaru iznosi 195 eura, a po specijalnoj cijeni, možete ga kupiti za gotovo 60 eura, i time uštedjeti doslovce 130 eura, ili tisuću kuna. To znači da ste 29 proizvoda, koliko ih sadrži kalendar, dobili po cijeni za dva eura po proizvodu!

Omiljena marka mnogih ‘šminkerica‘ zasigurno je NYX, a dobra vijest je da je čitav asortiman NYX kozmetike na Pink Pandi, sad na sniženju od 40%. 

image
Screenshot/pink Panda/

Također, sav Maybelline, Garnier i Essie asortiman snižen je na 40%. 

image
Screenshot/pink Panda/

 

 

 

 

 

27. travanj 2024 20:17