StoryEditorOCM
LifestyleVELIKA LJUBAV

‘Ušao je u moj život i potpuno ga promijenio‘: Jelena Rozga čestitala rođendan frajeru zbog kojeg se rijetko budi sama

Piše I.P.
27. studenog 2023. - 16:11

Sretan ti 12. rođenandan srećice moja mala, napisala je Jelena Rozga na svojoj društvenoj mreži uz fotografiju svog psića, jorkširskog terijera Ringa. Psić Ringo prava je zvijezda u životu splitske pjevačice. Kad je svojedobno išla na nastup u Frankfurt Ringo je spavao u psećem hotelu, a inače ga kad Jeleni to ne dopuštaju obaveze čuva ga njena majka. Jelena za Ringa naručuje specijalne pseće torte za njega i njegovu "ekipu", zimi ga odijeva u posebne kaputiće za pse, a njen psić gotovo uvijek ima mašnu na glavi.

- Budući da je moj biološki sat odavno izgubio bitku i pomirio se s time da ne idem u krevet prije 3-4 ujutro, postalo je uobičajeno da se budim iza podneva. Rijetko se budim sama, to mi nikako ne uspijeva, ali mi pri buđenju pomaže moj psić Ringo. Uskoči u krevet, prilijepi se uz mene i šapicama me poziva na igru. Jorkširski terijer Ringo ušao je u moj život prije dvije godine i potpuno ga promijenio - rekla je svojedobno Rozga o svojoj velikoj ljubavi.

Jelena je svojedobno izjavila i da joj je Ringo draži od svih muškaraca s kojima su je povezivali. A povezivali su je s mnogima. Posljednji u nizu bio je Ivan Pažanin, prije njega Ivan Huljić, pa ugostitelj iz Rijeke... Jelena nakon veze sa Stjepanom Hasuerom s kojim je prekinula prije pet godina svoj privatni život čuva kao zmija noge. Nakon prekida s Hauserom, početkom ove godine, tek je rekla da je sretno zaljubljena, no nije htjela otkriti u koga.

09. svibanj 2024 00:41