StoryEditorOCM
LifestyleTHE VOICE HRVATSKA

Nekoliko sati prije showa oglasio se Damir Urban: ‘Odluka o tome tko će se večeras izboriti za dalje nije više na meni‘

Piše SCENA SD
20. siječnja 2024. - 18:24

Večeras je polufinalna emisija showa "The Voice Hrvatska" u kojoj će gledatelji odlučiti tko će proći u finale četvrte sezone popularnog showa, a tim povodom se na društvenim mrežama oglasio mentor u showu Davor Urban.  Objavio je fotografiju na kojoj pozira s finalistima iz svog tima, Anom Širić i Tonijem Šimonovićem.

"Za nekoliko će sati ovo dvoje mladih ljudi stati pred publiku i pokušati izboriti svoje mjesto u finalu Voicea. Odluka o tome kome će to večeras uspjeti nije više na meni. Zato vas pozivam da ih podržite, ne samo njih, nego i ostale kandidate i ne samo večeras, nego i kada show završi, a njima krene pravi pokušaj zauzimanja mjesta pod glazbenim nebom. I Ana i Toni su za mene pobjednici, jer su odlučili pokušati ostvariti svoje snove i jer su svojim talentom, trudom i ljubavlju prema glazbi već sada dotaknuli mnoge. Hvala vam što vjerujete u to da se glazbom može mijenjati svijet", napisao je mentor Urban i oduševio fanove. 

Odmah su se javili pratitelji sa svojim komentarima:

"Sretno vam, najposebniji Damire, tebi hvala što si dokaz kako uprkos svoj popularnosti ovim muzičkim nebom kroči i stvara toliko normalan i jednostavan čovjek od kojeg svi mi možemo učiti mnogo toga", "Sretno oboma! Divni mladi ljudi...", "Daleko najbolji mentor koji sve što kaže svima kaže iz srca, bravo Urban jer vi ste sa svojom ljudskosti već za mene pobjednik, a kandidati su divni i svoji baš poput vas", "..od Tonijevog glasa se naježim..."

Osim Tonija i Ane, svoje mjesto u finalu četvrte sezone showa "The Voice" pokušat će izboriti Natali Radovčić i Jakov Peruško Rihtar iz tima Dina Jelušića, Sandro Bjelanović i Luka Novokmet iz tima Davora Gopca, te Martin Kosovec i Sergej Božić iz Vanninog tima.

29. travanj 2024 11:45