StoryEditorOCM
LifestyleDraži roditeljstva

Dječak bijesan na oca iz protesta legao na asfalt pored vozila.; Ono što je potom uradio tata sve je iznenadilo

Piše David Žeger/JL
18. veljače 2024. - 13:43

Na društvenim mrežama pojavio se video koji je izazvao smijeh, ali i podsjetio na frustracije mnogih roditelja. U snimci se, naime, otac našao u neobičnoj situaciji sa svojim dvogodišnjim sinom tijekom obavljanja svakodnevne kupovine.

Nakon što je otac parkirao auto, sin je, bijesan na oca iz nekog razloga, iz protesta odlučio leći na asfalt pored vozila. Umjesto da razmaženo plače, viče, ili traži da ga otac nosi do kuće, dječak je mirno ležao, očekujući da će ga otac na kraju ipak podići i odnijeti unutra.

Međutim, otac, očigledno već naviknut na ponašanje mališana, nije se dao smesti: smireno je uzeo vrećice iz auta, a kada je vidio da dječak ne mijenja namjeru, jednostavno ga je uhvatio za prednji dio jakne i nosio kući kao jednu od vrećica iz trgovine. Zanimljivo je bilo vidjeti kako dječak na to nije pružao otpor, što bi moglo upućivati da su ovakvi događaji postali rutina njihovih povrataka iz trgovine, piše Jutarnji list.

Video je brzo postao viralan, prikupivši više od 1,4 milijuna lajkova i preko 20.000 komentara. Ova situacija ne samo da ukazuje na izazove roditeljstva i odgoja, već pokazuje i kako neki roditelji uspijevaju pronaći smirenost i kreativan pristup u svakodnevnim iskušenjima s djecom.

27. travanj 2024 18:35