StoryEditorOCM
LifestyleSREĆA U FAMILIJI

Chef Stipe iz Masterchefa otkrio spol djeteta koje čeka sa suprugom Katarinom: Ja bi jedno ime, a ona bi drugo...

Piše Scena SD
15. siječnja 2024. - 17:42

Trogirski chef Stjepan Vukadin, diljem Hrvatske poznat i kao član žirija popularnog kulinarskog showa MasterChef, tijekom blagdana je objavio kako sa suprugom Katarinom očekuje drugo dijete, a sada je otkrio i spol. Par ima trogodišnjeg sina Gabriela, a uskoro će dobiti i djevojčicu, javlja Story.

"Dolazak druge bebe obilježit će nam 2024. i mislim da nema ljepšeg dara. Ljetos smo doznali da je supruga trudna, i to dok sam snimao u Zagrebu. Osjećaj je prekrasan! Termin je na proljeće, što je prilično blizu", izjavio je Vukadin i dodao da je sin Gabriel uzbuđen zbog sestrice.

"Supruga je u početku bila uvjerena da je dječak, pa tako i mi svi, ali ipak nas je jako pozitivno iznenadila vijest da čekamo curicu. Mogu reći da sam oduvijek želio djevojčicu jer baš me zanima taj osjećaj, svi kažu da otac i kćer imaju tu neku posebnu vezu! Jedva čekam upoznati svoju princezu" - ispričao je Stjepan za Story.

Otkrio je i da se, premda se termin bliži, još nisu dogovorili oko imena svoje kćerkice.

"Ja bi jedno, ona bi drugo" - smije se presretni tata.

Kako se zaljubio u Katarinu, Stjepan je ispričao našoj novinarki u velikom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Upoznali smo se na radnom mjestu! Bio sam šef kuhinje, a ona je došla raditi u računovodstvo. Čim sam je vidio, odmah sam je doživio...

Počeo sam osobno nositi otpremnice robe koja je dolazila njoj. I tako, malo po malo, kava jedna, druga, treća i eto... Vjenčali smo se 2019., a skupa smo od 2016. Već nakon 15-20 dana sam joj rekao da će biti moja žena. I eto je!" - ispripovijedio je Vukadin.

26. travanj 2024 17:40