StoryEditorOCM
Glazba‘gori sve‘

Najbolja pjesma lanjskog Šibenskog festivala dobila je svoju remix verziju: poslušajte Kristinu Boban nakon aranžmana švedskih producenata

Piše Šibenski.hr
13. lipnja 2022. - 19:24

'Gori sve' pjesma je splitske kantautorice Kristine Boban koja je na prošlogodišnjim 24. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku osvojila nagradu za najbolju pjesmu festivala, a sad je dobila i remix verziju u aranžmanu švedskih producenata Robina Wadstroma i Fredrika Nordstroma. Mix, mastering i produkcija su napravljeni u studiju Fredman u Švedskoj.

- Pjesma 'Gori sve' s kojom sam kliknula na prve taktove strastvena je, pomalo provokativna, dinamična i snažna priča kroz koju se provlači muško-ženska odnos koja slušatelja ostavlja u nedoumici kako taj odnos na kraju završava. Osjetila sam sebe u toj priči, vjerujem da će se mnogi prepoznati u njoj. Zato sam dobila inspiraciju da napišem prve retke  pjesme, a Hristina Vuković nastavlja i mislim da je odlično pogodila moju misao i sve što sam htjela reći u njoj.

Ovo mi je najdraža pjesma do sada i ponosna sam što sam ju predstavila na šansoni. Izuzetno sam počašćena što sam osvojila nagradu za najbolju pjesmu od strane glazbenih urednika, medija i novinara - izjavila je Kristina povodom osvojene nagrade na festivalu. 

Dodajmo na kraju da će Kristina nastupiti i na nadolazećem Šibenskom festivalu na kojem će po prvi put izvesti svoju novu pjesmu 'Da sliči na ljubav'.

03. svibanj 2024 11:57