StoryEditorOCM
Ostaloneviđene scene

Cirkus u Dubrovniku: Jug odbio igrati protiv Solarisa jer se Šibenčani nisu testirali na koronu(!?), utakmica ipak zakazana u 20:30 sati

Piše Tonči Vlašić/SD, Šibenski.hr
4. svibnja 2021. - 19:12

NOVO: Cirkus u Dubrovniku. Kako doznajemo, utakmica Juga i Solarisa ipak će se igrati! Početak je zakazan u 20:30 sati. Šibenčani su se već sremali za odlazak kući, no onda je stigla informacija da se mora igrati.

RANIJE OBJAVLJENO: Neviđena scena u Gružu. Nije se odigrala polufinalna utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske između Jug Adriatic osiguranja i Solarisa, koja je trebala sinoć odlučiti tko će biti suparnik zagrebačkoj Mladosti u finalu, koje treba početi u subotu, 8. svibnja.

Suci Robert Tiozzo i Joško Prančić s delegatom Milom Rebićem su čekali 15 minuta da domaćin upliva u teren, to se nije dogodilo. Jugaši su ostali sa strane, te je za loptu zaplivao samo Solaris. Prančić je podbacio loptu, te pokazao kako je utakmica završena. Aktualni prvak nije želio igrati jer se šibenska momčad nije testirala na koronu, a sve zbog straha jer je nekoliko igrača šibenske momčadi bilo u međuvremenu pozitivno. Njega čeka osim završnice domaćeg prvenstva i završnica europske Lige prvaka. Domaćin je napravio testiranje, kao i službene osobe. Svi su bili negativni.

Solaris nije na kraju pristao napraviti test. Međutim, sad je ključno pitanje, je li to trebao napraviti? Solaris tvrdi da nije.

Tko će u finale, Jug AO ili Solaris? I jedni, i drugi tvrde: 'Mi smo u finalu!'.

Solaris je vrlo brzo nakon što je Prančić označio kraj utakmice, koja nije ni počela, napustio Gruž. Jugaši su ostali, te trenirali.

image
Mile Rebić, delegat utakmice. Non stop je bio na vezi, očito s povjerenikom natjecanja, Milivojem Bebićem
Tonči Vlašić
26. travanj 2024 22:31