StoryEditorOCM
Ostalotonči restović

Prvi čovjek šibenskog SDP-a izgubio na izborima za predsjednika Hrvatskog pikado saveza; evo tko je slavio

Piše Željka Godeč/JL
5. rujna 2023. - 09:16

Tonči Restović, šibenski SDP-ovac, šef SDP-ove izborne kampanje, koji bi trebao popraviti rejting stranke i izboriti najbolji mogući plasman, prošlu subotu neslavno je skončao na izborima u Hrvatskom pikado savezu (HPS).

Kako je predsjednik HPS-a Tihomir Mamić podnio ostavku, na izvanrednoj izbornoj skupštini HPS-a trebalo je izabrati nasljednika između dvojice kandidata: Restovića kao bivšeg pikado reprezentativca i Ivana Močića, aktualnog predsjednika Pikado saveza Šibensko-kninske županije, piše Jutarnji.hr.

Kandidati su delegatima u Skupštini predstavili svoje programe i viziju rada u narednih godinu dana ali i plan rada HPS-a u budućnosti.

Nakon provedenog glasovanja za novog predsjednika je izabran Ivan Močić.

Podsjetimo, Tonči Restović, predsjednik šibenskog SDP-a, nedavno je na svom Facebook profilu objavio kako je istaknuo kandidaturu za predsjednika Hrvatskog pikado saveza.

– Danas sam na adrese svih članova Skupštine Hrvatskog pikado saveza poslao pismo u kojem njih, a ovim putem i sve vas, obavještavam da sam istakao kandidaturu za predsjednika Saveza. U narednim postovima, prezentirat ću one najvažnije točke programa. Vrijeme je da pikado u Hrvatskoj napravi ozbiljan iskorak ka izvrsnosti – poručio je tada Restović.

27. travanj 2024 12:32