StoryEditorOCM
OstaloGrand prix Medo

Najuspješniji plivač Šibenika bio je Mauro Galić, odlična su bila i braća Silov

Piše šibenski.hr
25. siječnja 2022. - 20:44

Minulog vikenda održan je treći ovogodišnji Kadetski Grand Prix - Medo 2022 u organizaciji Plivačkog kluba Medveščak. Ove godine miting je okupio više od 200 plivačica i plivača na bazenu na Savi.

Plivački klub Šibenik je predstavljalo šest plivača: Mauro Galić, Bartol Šišak, Daniel Bušac, Frane Berbić te Josip i Niko SIlov.

- Kao i na prethodnom GP-u u Varaždinu najuspješniji naš plivač bio je Mauro Galić koji je osvojio tri medalje. U disciplini 200 mješovito Mauro je bio zlatni dok je još dvije brončane medalje osvojio u disciplinama slobodnim stilom, 200 i 400 slobodno.

image
Mauro Galić bio je najuspješniji plivač Šibenika

Odlični su bili i braća Silov. Josip je najbolju utrku imao u disciplini 200 leptir gdje je otplivao A limit za nastup na državnom prvenstvu za kadete. I ostali plivači su plivali svoje najbolje rezultate i "naplatili" svoj rad i trud tijekom školskih praznika kad su imali po dva treninga u danu.

Već ovaj vikend kadeti i mlađi kadeti će imati novu provjeru jer ih očekuje Regionalno prvenstvo Hrvatske koje će se održati na domaćem bazenu u Crnici. Bit će to i posljednja prilika za isplivavanje limita za Prvenstvo Hrvatske za kadete koje je na rasporedu 12. i 13. veljače u Zagrebu- kazao je Dino Tepić, trener u PK Šibeniku

28. travanj 2024 09:10