StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE – DRUGA LIGA (JUG)

Jedini sa sve tri pobjede u ligi: Vukman spasio Primoštence na Gripama

Piše Borislav Juras
21. studenog 2018. - 09:53

Boćari Primoštena nisu ponovili pogrešku iz prošle jeseni, kad su na splitskim Gripama ostali bez drugoligaških bodova. I ovom su zgodom imali "krivih koraka", pa i zamjerki na uvjete, hladnoću u dvorani, ali su imali Marija Vukmana, mladića koji ih je povukao do bodova u dvoboju s Naklicama.

On je bljesnuo u gotovo prežaljenom paru, donio poene za 4:4 u prvom dijelu utakmice. Potom je, igrajući krug u paru, opet s Marinom Huljevom, izvukao poene vrijedne konačne pobjede 13:9. Ostatak posla odradili su trkači i Renato Markoč, pa Primoštenci s vrha gledaju konkurente na drugoligaškom jugu.
 

3. kolo: Naklice – Primošten 9:13
Rezultati po disciplinama, pojedinačno: Pavešković – R. Markoč 6:9, parovi: Pirić, Stipić – Ante Papak, Miliša (Marinov) 12:9, Čorić, Žuljević – Huljev, Vukman 4:7, trojka: Juginović, Jurišin, Tijardović – D. Markoč, Galešić, I. Prgin 7:4, brzinsko izbijanje: Tijardović – Ante Papak 24:30, precizno izbijanje: Pavešković – R. Markoč 11:16, štafetno izbijanje: Žuljević, Tijardović – Ante Papak, Galešić 42:45, pojedinačno: Žuljević – D. Markoč 13:5, krug u paru: Pirić, Stipić – Huljev, Vukman 21:30, bližanje i izbijanje u krug: Pavešković – R. Markoč 20:20, trojka: Čorić, Juginović, Jurišin – Miliša, Galešić, I. Prgin 8:7.

Primošten je jedini sa sve tri pobjede u ligi. Vir im je jedan od prvih pratitelja, ali i konkurenata za titulu na kraju sezone. Baš će ta momčad ove subote gostovati u šibenskoj dvorani. Utakmica počinje u 15 sati.

27. travanj 2024 08:02