StoryEditorOCM
Nogometpojačan oprez

Šibenska policija na nogama: zbog utakmice s Rijekom snimat će se sve oko stadiona, Funcuti pozvali navijače na Šubićevac

Piše Šibenski.hr
29. travnja 2022. - 16:04

Šibenska policija izdala je obavijest građanima uoči sutrašnje utakmice između Šibenika i Rijeke koja se od 19 sati igra na Šubićevcu.

Naime, kako se očekuje dolazak gostujućih navijača, djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske će na dan odigravanja vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona kao i na prilaznim pravcima stadionu. Također, prije, za vrijeme i nakon utakmice u zoni stadiona, kao i na području grada, bit će pojačana nazočnost policijskih službenika.

"Obavještavamo vozače da će dio pristupnih cesta prema stadionu, konkretno pokraj istočne tribine, u određenim vremenskim periodima biti povremeno zatvaran, a sve kako bi se sportska manifestacija održala bez problema. Molimo sve navijače na poštivanje odredbi Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima kao i da poštuju upute organizatora utakmice - napisali su iz šibenske policije.

Dolazak na svoju tribini, nadamo se u što većem broju, najavili su i najžešći navijači Šibenika - Funcuti. Oni su se oglasili na svojoj Facebook stranici:

"Ovu subotu od 19:05h naš HNK Šibenik na Šubićevcu dočekuje HNK Rijeku. Pozivamo sve naše članove, prijatelje i braću da se okupimo u što većem broju te naše narančaste lavove poguramo do nove pobjede i budemo im vjetar u leđa svih 90 minuta!

SVI NA ŠUBIJU!!!", stoji u objavi Funcuta.

 

27. travanj 2024 21:33