StoryEditorOCM
NogometSesvete-Šibenik

Nemaju za platiti zaštitare pa će se, zbog najave dolaska 150 šibenskih Funcuta, utakmica igrati bez publike

Piše sport sd
8. svibnja 2024. - 18:36

Utakmica 30. kola Prve nogometne lige između Sesveta i Šibenika odigrat će se bez gledatelja, priopćio je klub preko svojih društvenih mreža. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Poštovani navijači,

Želimo vas obavijestiti da je Uprava NK Sesvete donijela odluku da se utakmica 30. kola SuperSport Prve nogometne lige između NK Sesvete i HNK Šibenik igra bez prisustva gledatelja. Predviđao se dolazak oko 150 gostujućih navijača na utakmicu te bi organizacija utakmice i osiguranja zahtijevala angažman znatnog broja dodatnih redara i policajaca prema zahtjevu “Policijske uprava zagrebačke”.

S obzirom na cijenu ulaznice od 5€, troškovi osiguranja daleko premašuju prihod od ulaznica. Smatramo da znatno poskupljenje ulaznice samo za ovu utakmicu ne bi bilo korektno prema našim, ali i gostujućim navijačima. Još jednom želimo izraziti žaljenje što gledatelji neće moći prisustvovati utakmici ali će svakako prijenos pratiti putem MaxSporta.

Srdačan pozdrav, NK Sesvete", piše u priopćenju.

Ovakva odluka izazvala je lavinu nezadovoljstva među gostujućim navijačima, koji su se javili u komentarima posta na Facebooku. 

29. svibanj 2024 22:49