StoryEditorOCM
Nogometprijateljska s vukovarom

Narančasti remizirali protiv izravnog suparnika u borbi za 1.HNL. Carević bio bez četvorice napadača

Piše K.G.
27. siječnja 2024. - 20:11

Nogometaši Šibenika odigrali su neodlučeno 1:1 (1:0) s Vukovarom, jednim od najozbiljnijih kandidata za ulazak u 1.HNL. Narančasti su poveli golom kapetana Stipe Bačelić-Grgića u 17. minuti, a izjednačujući gol za ekipu koju vodi Ivan Božić, nekadašnji igrač Šibenika zabio je Berete u 70. minuti.

U utakmici odigranoj u Makraskoj gdje se Vukovarci pripremaju za drugi dio sezone, ekipa trenera Marija Carevića upisala je prvi remi u dosadašnjim prijateljskim dvobojima.

Podsjetimo, Narančasti su do sada ubilježili dvije pobjede (Zadar, GOŠK Gabela) i jedan poraz (Zagora).

Zanimljivo, u ovoj utakmici je Carević bio lišen čak četvorice igrača. Zbog ozljeda, bolesti ili privatnih razloga nije mogao računati na Božića, Delića, Laću i Toševskog.

Iduću pripremnu utakmicu Narančasti igraju protiv ‘sestrinske‘ Austrije iz Klagenfurta koja je trenutačno na pripremama u Šibeniku. Austrijanci treniraju na Šubičevcu, a smješteni su u Solarisu.

Ta utakmica je na rasporedu u utorak, 30. siječnja, u 15,30 sati na Šubićevcu.

Sastav Šibenika: Đaković, Punčec, Gačić, Dujmović, Brajković, Roca, Pozo, Cvijanović, Kolega, Majić, Bačelić Grgić. Još su igrali: Mišević, Perić, Osmanković, Morrison, Pavičić, Marijanović, Appah, Čeko, Kulušić, Torres, Sekulić

Sastav Vukovara: Marijanović, Berete, Bungić, Karabatić, Spahić, Baltić, Garić, Biljan, Čabrajić, Aleksić, Pelko. Još su igrali: Mandić, Tabinas, Tadić, Jukić, Rugašević, Radošević, Roos Trujillo, Wehrmann, Mustedanagić, Gonzalez, Knoll

27. travanj 2024 01:27