StoryEditorOCM
NogometŠok za roditelje

Članarina na Šubićevcu poskupljuje s 250 na 500 kuna! Prvoj momčadi se priključuje iskusni veznjak

Piše Toni Veljača
7. prosinca 2022. - 13:03

Neslužbena informacija kako su se vlasnici HNK Šibenik odlučili na enormno poskupljenje članarine za treniranje u omladinskom pogonu šibenskog prvoligaša – postala je i službena. Roditelji djece će se tako od 1. siječnja suočiti sa stopostotnim poskupljenjem, pa će umjesto dosadašnjih 250 kuna, za "ganjanje lopte" po travnjaku na Šubićevcu, morati izdvojiti čak 500 kuna po djetetu.

Kažemo "ganjati loptu" jer roditeljima plaćanje članarine ne donosi nikakav dodatan benefit, osim činjenice da im djeca treniraju pod paskom stručne osobe.

image

Obitelj Jurić, vlasnici Šibenika donijeli nepopularnu odluku
 

Nikša Stipaničev/Cropix

- Ono što je djeci osigurano je tek organizirani prijevoz autobusom na turnire. Dakle, ne dobivaju nikakvu opremu od Kluba, trenirke, kopačke, torbe – ništa. Ako doista ovako bude, dijete ću ispisati ili prebaciti u drugi klub – kazao nam je jedan od ogorčenih roditelja.

Inače, osim podizanja cijene članarine, u šibenskom prvoligašu se razmišljalo i o ukidanju najmlađih kategorija u omladinskom pogonu (U9 i U11), no kako doznajemo do toga ipak neće doći.

Za kraj spomenimo kako bi se sutra prvoj momčadi trebao priključiti Josip Knežević, iskusni veznjak i bivši igrač Osijeka.

07. svibanj 2024 20:10