StoryEditorOCM
Nogometjunak pobjede

‘Bole‘ profitirao od ‘Tošinih‘ asistencija: ‘Valjda će i oni negdje kiksati...‘

Piše Krešimir Gulin
3. ožujka 2024. - 18:22

Bodove piši- igru briši. Tako bi se u najkraćem moglo opisati pobjedu nogometaša Šibenika nad Croatijom iz Zmijavaca. Ili, uz skromnu izvedbu Carevićeva momčad je došla do troboda.

Najsvjetlije točke u redovima Narančastih bile su dvojica napadača- Božić i Toševski. Makedonac je dvaput asistirao, a Slavonac dvaput zabio:

- Rekao bih da je ‘Bole‘ profitirao od ‘Tošinih‘ asistencija. Toševski je potpuno drugačiji tip od svih naših napadača. Voli se ‘uguziti‘ i ‘potući‘ u pozitvnom smislu. Drugim riječima, voli duel i to je dobro iskoristio Božić koji je pokazao nos za gol- kazivao je Mario Carević, trener Šibenika.

U prvom dijelu sezone, Božić je bio često kritiziran jer ga nije htio gol. Sada je konačno proradio:

- Jako mi je drago i bog golova i zbog ekipe. Važno je što pratimo ritam Zrinskog. Nadam se da će i oni negdje kiksati. Teško je vjerovati da će ostati 100 postotni u preostalih 13 kola.

Iskreno, njihove utakmice niti ne gledam. Trener nam stalno ‘tupi‘ kako moramo ostati fokusirani ne sebe. Slažem se s njim, jer samo tako možemo računati na povratak u 1.HNL- kazao je dvostruki strjelac u pobjedi Šibenika nad Zmijavčanima.

Božić je komentirao i suradnju s Toševskim:

- Silno je borben i na račun njegove borbenosti zabio sam dva gola. Međutim, ja ne bih isticao pojedince. Super je to što smo klapa i što dobro izgledamo. Jasno, ne treba zatvarati oči pred problemima, budući da ima stvari koje bi trebalo popraviti. Još bolujemo od nekih dječjih bolesti koje su izašle na vidjelo i u Dugopolju. Tamo smo imali toliko šansi da smo baš morali zabiti- otvoren je Božić.

Pogled na Dubravu u idućem kolu:

- Zanima nas samo pobjeda i da držimo priključak za Zrinskim- zaključio je napadač Narančastih.

27. travanj 2024 15:33