StoryEditorOCM
Mali nogometMirlovićanke majstorice malog nogometa

Važno je prezivati se Rajčić - Nada brani Anđela zabija

29. prosinca 2016. - 16:21

Ekipa Ženskog malonogometnog kluba Mirlović Zagore sudjelovala je na humanitarnom božićnom turniru u Zadru "Futsal čarolija 2016." i osvojila prvo mjesto u konkurenciji djevojaka. Na turniru je bilo prijavljeno rekordnih 95 ekipa, što u muškoj, što u ženskoj konkurenicji.
Nakon teške skupine, ekipa Mirlović Zagore se plasirala u polufinale gdje se sastala s ekipom ŽMNK Dalmacija Kaštela. Ekipa Dalmacije Kaštela vodila je 1:0, a Mirlovićanke su u drugom poluvremenu izjednačile na 1: 1 golom Ivane Sučić i tako izborile penale.
– Obje ekipe su bile dobre u izvođenju penala, ali je naša golmanica Nada Rajčić bila ipak malo bolja i obranila je jedan penal i tako smo se plasirali u finale. Važno je napomenuti da nam se na poluvremenu teže ozlijedila ponajbolja igračica Marija Lovrić što je igračicama dalo još veći motiv da se za nju bore u finalu – kažu Ive Nakić iz ŽMNK Mirlović Zagora.
U finalu ih je dočekala domaća ekipa ŽMNK Dream team. U prvom poluvremenu Mirlovićanke su gubile s 1:0, da bi u drugom poluvremenu najprije izjednačile golom Kate Šare i potom preokrenule rezultat na 2:1 pobjedničkim golom Anđele Rajčić. Bio je to i gol vrijedan trofeja.
– I u ženskom dijelu turnira bilo je vrhunskih poteza, na čemu je pljeskala cijela dvorana. Na finalu je bila odlična atmosfera gledalo nas je preko tisuću ljudi, među publikom su bili i reprezentativci Hrvatske Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Dominik Livaković, Ivan Santini, Stipe Perica – veli Nakić.
Za ŽMNK Mirlović Zagoru u Zadru su nastupile: Nada Rajčić, Anđela Rajčić, Marija Lovrić, Josipa Sučić, Ivana Sučić, Ivana Vrdoljak, Antonija Petković, Lucija Aleksić, Kate Šare, Anđela Burić, trener Joško Nakić i predstavnik kluba Ive Nakić.

07. lipanj 2024 17:13