StoryEditorOCM
KošarkaPoremetila ih korona

Šibenka poslije mjesec dana opet na parketu i odmah ih čeka veliki dalmatinski derbi: ‘Izašli smo iz karantene, idemo se boriti‘

Piše Krešimir Gulin
22. siječnja 2022. - 12:33

Točno mjesec dana košarkaši Šibenke bili su bez službene utakmice. Zadnju su odigrali 23. prosinca prošle godine u Gorici, a na parket se vraćaju ovu nedjelju (19 sati) kada gostuju kod Zadra.

- Konačno je došlo vrijeme da odigramo jednu prvenstvenu utakmicu nakon problema koje je moja momčad imala zbog korone gdje smo odgodili dvije utakmice i gdje smo izgubili praktički petnaestak dana ozbiljnog treninga.

Jako sam nesretan zbog toga, ali pokušat ćemo sada nakon okupljanja i izlaska iz karantene da se skupimo. Zadar je bez ikakve dileme favorit u sadašnjim okolnostima, međutim mi se nećemo unaprijed predati- kazao je Damir Milačić, trener Šibenka

Kapetan Domagoj Bašić, dijeli mišljenje svog trenera da je Zadar favorit, pogotovo na Višnjiku:

- To je svojevrstan dalmatinski derbi koji je uvijek donosio neke svoje posebne čari bez obzira na razliku u kvaliteti i budžetu.

Nama utakmica dolazi u nezgodno vrijeme nakon velike pauze na koju smo bili prisiljeni zbog korone. Nije nam ta pauza došla baš u najboljem trenutku zato što smo bili u dobroj formi.

Tek prije par dana su se priključili svi igrači i uspjeli smo napraviti par treninga. Na Višnjik idemo pokušati odigrati pravu mušku utakmicu, boriti se i što duže ostati u egalu pa šta bude - zaključio je šuter Šibenke.

28. travanj 2024 15:18