StoryEditorOCM
KošarkaKup Krešimira Ćosića

Šibenka na Baldekinu traži prolaz na završni turnir. Protivnik im je ekipa koju su nedavno svladali

Piše Šibenski.hr
6. prosinca 2022. - 18:22
Šibenka će igrati na završnom turniru Kupa Hrvatske pobijedili li Škrljevo na Baldekinu u srijeduNikša Stipaničev/Cropix

Košarkaši Šibenke prolaz na završni turnir osmorice najboljih u Kupu Krešimira Ćosića tražit će protiv Škrljeva na Baldekinu. Narančasti su istog protivnika pobijedili u svojoj dvorani u HT Premijer ligi prije desetak dana:

- S obzirom na domaći teren nećemo bježati od lagane prednosti, jer je ljepše igrati ovakvu utakmicu na domaćem terenu nego u gostima. 

Škrljevo je odlična ekipa i neće me zavarati njihov loš rezultat u zadnjem kolu s Boscom. Mi smo odigrali dobru utakmicu s njima. Oni su vrlo težak protivnik koji će sigurno tražiti povratak u formu kroz utakmicu u Kupu protiv nas.

Sigurno će doći rasterećeni s obzirom da igraju u gostima i to je velika opasnost. Na nama je da se nametnemo i budemo maksimalno borbeni kakvi i jesmo od početka prvenstva. Nadam se, uz pomoć publike, da ćemo se pokušati ‘dočepati’ najboljih osam u Kupu što bi bio jako lijep rezultat- kazao je Damir Milačić, trener Šibenke.

Utakmica Šibenka- Škrljevo igra se u srijedu u 18 sati.

27. travanj 2024 07:33