StoryEditorOCM
KošarkaLider respektira "davljenika"

Jolly dočekuje Škrljevo

27. siječnja 2017. - 15:02

Košarkaši Jolly JBS-a pobjedom u Gorici donekle su isprali gorak okus od poraza u derbiju sa Splitom na Gripama. U subotnjoj utakmici u kojoj dočekuju Škrljevo na Baldekinu (19 sati) nadaju se nastavku pobjedničkog niza. Logično je da su Šibenčani favoriti, jer riječ je o sudaru lidera prvenstva i momčadi koja se bori za opstanak:

- Nije sporno da smo mi favoriti u toj utakmici. Samo ja svoje igrače uvijek učim da svakog protivnika treba respektirati, ali da se isto tako nikoga ne treba bojati. Moramo maksimalno ozbiljno odraditi posao, u suprotnom možemo imati problema- kazao je Ivan Velić, trener Jolly JBS-a.

Uostalom, ni Škrljevo nije ista momčad iz prvog dijela prvenstva. Dapače, promijenili su krvnu sliku i to nabolje. Imaju novog trenera Rajkovića, ali što je puno važnije u rosteru dvojicu prekaljenih košarkaša- Jasmina Perkovića i Sinišu Štemberegera:

- Da je riječ o dobroj momčadi govori i podatak da su uvjerljivo svladali Zagreb. Znate, svaka utakmica do kraja prvenstva bit će teška i trebat će se dobro pomučiti za pobjedu- zaključio je Velić.

Utakmica Jolly JBS – Škrljevo igra se u subotu u 19 sati.

27. travanj 2024 08:24