Šibenčanka Anita Šupe svojom knjigom “Istine i laži o hrani”, koju je objavila nakon povratka iz Švedske gdje je živjela i radila deset godina, razbuđuje domaću javnost. U njoj upozorava na niz “mitova” poput onoga o kolesterolu i žitaricama, te proniče u masovnu manipulaciju potrošačima na globalnoj razini uvjetovanu profitom; i to ne samo od strane proizvođača hrane, nego i farmaceutske industrije.
Prije stotinu godina bilo je manje degenerativnih bolesti nego danas, a lijekovi se nisu oglašavali poput svakog drugog artikla jer su bili tek nužno zlo, kaže ova nutricionistkinja koja u lipnju objavljuje prvu hrvatsku LCHF kuharicu (Low Carbs High Fat = manje ugljikohidrata, više masnoća).
Okosnica Vaše prehrane je davanje prednosti namirnicama životinjskog...
Prije stotinu godina bilo je manje degenerativnih bolesti nego danas, a lijekovi se nisu oglašavali poput svakog drugog artikla jer su bili tek nužno zlo, kaže ova nutricionistkinja koja u lipnju objavljuje prvu hrvatsku LCHF kuharicu (Low Carbs High Fat = manje ugljikohidrata, više masnoća).
Okosnica Vaše prehrane je davanje prednosti namirnicama životinjskog...