StoryEditor

Sony ima novi Walkman

Piše PSD.
2. srpnja 2008. - 13:39

Sony Ericsson W350i telefon je novi "elegantan i pristupačan" model koji ima jedinstvene "Walkman on Top" kontrole te na taj način s lakoćom stavlja glazbu nadohvat ruke. Tipke se nalaze na tankom poklopcu tipkovnice, što telefonu daje izgled sofisticiranog MP3 playera.

Takav smještaj kontrola ljubiteljima glazbe omogućava da lako preskaču pjesme, bez potrebe da otvaraju poklopac, što znači da je moguće jednostavno i brzo uživati u glazbenim isječcima.

Media Manager softver olakšava prebacivanje omiljenih pjesama USB povezivanjem. Jedinstveni Track ID softver na kompaktnom telefonu daje mogućnost identifikacije nepoznatih glazbenih isječaka pa se korisnik u nekoliko sekundi može informirati o izvođaču i pjesmi.

Novi Walkman telefon može se povezati s Bluetooth Stereo slušalicom HBH-DS205 za bežično slušanje glazbe u pokretu ili s Aktivnim zvučnikom MAS-100 ako želite podijeliti glazbene isječke s prijateljima.

Dimenzije su mu 104,0 x 43,0 x 11 mm, težina svega 75 grama a dostupan je u četiri boje (električno crna, hipnotičko crna, ledeno plava te grafičko bijela). Kamera od 1,3 megapiksela ima četverostruki zoom, a memorija od 14 MB je proširiva standardnim Memory Stick Micro karticom.

Inače, prvi Walkman mobilni telefon predstavljen je u kolovozu 2005. godine, a do kraja prvog tromjesečja 2008. širom svijeta je prodano više od 66 milijuna Walkman-mobitela.

toni đugum

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. rujan 2020 06:52