StoryEditor
StilNovi Stil

Sonja Kovač, jedna od prvih hrvatskih influencerica, samo za Stil otkriva kakav je život Instagram zvijezde: Nedostaje mi intimnost

6. ožujka 2020. - 09:48

U novom broju priloga "Stil", koji će se sutra naći u prodaji uz "Slobodnu Dalmaciju" razgovarali smo s hrvatskom glumicom i influencericom Sonjom Kovač koja nam je "iz prve ruke" ispričala što je obilježilo Tjedne mode u Milanu i Parizu. Također, ispitali smo je na čemu trenutno radi, otkrila nam je kakav život vode influencerice i hoćemo li je uskoro ponovno imati priliku vidjeti na malim ekranima.Na čemu trenutačno radite?
U ovom trenutku završavam projekte s milanskog Tjedna mode i započinjem s realizacijom projekata tijekom pariškog Tjedna mode. U isto vrijeme radimo na planiranju i organiziranju budućih projekata i suradnji s brendovima te naravno na putovanjima.

Kakav je život Instagram zvijezde?
Dinamičan, neizvjestan, uzbudljiv. Meni osobno najdraži dio je stvaranje novih poznanstava, novih iskustava, posebno u raznim zemljama koje imam prilike posjetiti...

Nedostaje li vam ikada anonimnost?
Rekla bih da ponekad nedostaje intimnost, no tada se povučem u svoj dom sa svojim najbližima. Jako dobro balanisiram poslovni i privatni život tako da mi nije prevelik pritisak. Uostalom, vrlo često putujem pa je ponekad odlično biti na drugoj strani svijeta gdje te nitko ne zna.

Hoćemo li vas uskoro imati priliku vidjeti u nekom novom TV showu kao što je 'Ples sa zvijezdama'?
'Ples sa zvijezdama' je projekt na koji sam iznimno ponosna. Uvijek sam 'za' ako se radi o kvalitetnom projektu.

Karijeru ste počeli glumom. Privlači li vas ona i dalje?
Gluma je moja prva ljubav. Kako su se otvarale neke nove poslovne prilike, gluma je pala u drugi plan, no nikako je ne mislim zapostaviti u potpunosti. Voljela bih se vratiti glumi ako bi se radilo o dobroj ulozi.

S obzirom na to da sami birate svoje modne kombinacije koje izvrsno izgledaju, planirate li se možda nekad u budućnosti okušati u kreatorskim vodama?
Nikad ne treba reći nikad, dapače. Vrlo sam svestrana i sve je moguće.
Iznimno sam zadovoljna dizajnerima s kojima surađujem pa sam trenutačno fokusirana na potencijalne suradnje s modnim kućama. Sukreiranje nekih novih linija s mojim potpisom bio bi logičan nastavak suradnje.

Kreacije kojih dizajnera sa Fashion weekova su se našle na vašoj wish listi?
Wish lista je poduža, no trenutačno je fokus na brendu Botega Venetta koji je prije godinu dana napravio potpuni zaokret i kolekcije su im od tada fantastične. Recimo da se jako puno stvari s njihovih revija može naći na mojoj wish listi....

Možete li usporediti pariški Tjedan mode s talijanskim?
Rekla bih da svaki novi Tjedan mode iznenadi. Recimo, do sada smo u Parizu već mogli vidjeti izvedene improvizacije zračne luke, modni supermarket, bolnicu, hotelski kompleks... Pariški Tjedan mode definitivno ima najistaknutija mjesta održavanja revija s najjačom produkcijom. Raspored pariškog Tjedna mode uvijek je vrlo, vrlo aktivan.
Svakog dana nekoliko eminentnih dizajnera demonstrira svoje kolekcije, dok je milanski ležerniji.

Naravno, razlika je i u samoj modi, Talijani se oblače ležernije, recimo više su u tenisicama, ali je visoka moda vrlo istaknuta, dok su Parižani više elegantni, jednostavniji i ne igraju se toliko bojama.

INTERVJU U CIJELOSTI PROČITAJTE U NOVOM BROJU STILA.

U NOVOM BROJU STILA PROČITAJTE JOŠ:

- Color blocking trend
- Zaveži me sa stilom
-Ukradi look talijanskih trendseterica
-Mirisne proljetne note
-Tretirate li lice kako treba?
-Idealno rumenilo za vaš ten
-Blogerica Leda zna tajne dobrog eklekticizma
-Vrijeme je za proljetnu čistku ormara
-Bokun dobre spize u 'Tonkinoj kužini'
-Evo gdje za Dan žena

 

item - id = 1007463
related id = 0 -> 1098218
related id = 1 -> 1084753
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2021 12:27