StoryEditorOCM
StilKUĆNI DEJT

Neprestano se svađate s partnerom od kad ste u samoizolaciji? Uz pomoć ovih savjeta se nećete "poubijati" kroz koji dan nego oživjeti vašu vezu

Piše NIna Glučina Ramadža
27. ožujka 2020. - 15:14

Koronavirus nas je sve koji smo u vezama ili brakovima „vezala“ na najmanje 30 dana u četiri zida s našim partnerima. Nemojte nas krivo shvatiti, volimo mi provoditi vrijeme s njima ali po cijele dane bez izlaska iz kuće zna biti, u najmanju ruku, teško. Već smo koliko ono dana u samoizolaciji i na živce nam lagano počinju ići i najmanje sitnice zbog čega i po nekoliko puta dnevno plane svađa. Nije to nešto što se događa samo u vašoj kući i vezi, dapače, događa se svima što znamo i po brojnim smiješnim fotografijama koje dobivamo od naših prijatelja i kolega na račun odnosa s partnerima. Šala je uvijek dobrodošla. Evo što možete napraviti s partnerom da se ne bi “poubijali” u narednim danima samoizolacije. Dapače, odnos bi vam mogao postati puno bolji poslušate li ove savjete.
Vratite se u prošlost, vrijeme dejtova i upoznavanja premda ste puno koraka ispred u vašoj vezi. Ovo su stvari koje ste tada činili a koje ponovno možete početi raditi i koje će sigurno pozitivno utjecati na vaš odnos s partnerom ili partnericom.

Kuhajte zajedno
Napravite svoje omiljeno jelo zajedno. Podijelite zadatke, zajedno kušajte jelo dok se krčka u loncu i uživajte u vašem prvom zajedničkom jelu. Iz zajedničkog rada u kuhinji naučit ćete kakav ste tandem, a sve će to popratiti puno smijeha i zabave.

Doručak u krevetu
Iznenadite njega ili nju i dok spava i pripremite omiljeni doručak s kojim vole započeti dan. Još neko vrijeme provedite zagrljeni i ušuškani.Filmska večer
Izaberite klasik ako ih volite ili neki noviji film koji ste htjeli pogledati ali niste stigli. Nezaobilazne su kokice i dekica ispod koje se oboje možete ušuškati.


Društvene igre
Kad ste posljednji put igrali "Čovječe ne ljuti se" ili na karte? Ovo je idealna prilika da se prisjetite kako su društvene igre zabavne, a ako nemate nijednu kod kuće, pa čak ni karte, uvijek možete odigrati koju partiju igre “Grad- Država”.Razgovarajte
Prisjetite se prošlosti, početaka veze, smiješnih anegdota i nespretnih poteza u fazi upoznavanja te planova koje ste imali. Nostalgične uspomene dobro će utjecati na vezu i komunikaciju koja je trenutno najveći problem vašeg odnosa. Naš savjet je da isplanirate što ćete raditi kada izađete iz kućne izolacije što će vas dodatno zbližiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 12:19