StoryEditorOCM
Stil#StayHome

Na Međunarodni dan poezije postanite poetični i platite kavu stihom!

Piše Promo
20. ožujka 2020. - 17:49

Poetska kampanja "Platite kavu stihom" tvrtke Julius Meinl ove će se godine u Hrvatskoj održati na društvenim mrežama.

U posljednjih šest godina u poetskoj kampanji tvrtke Julius Meinl Platite kavu stihom, samo u Hrvatskoj prikupljeno je više od sto tisuća napisanih stihova, sudjelovalo je više od tisuću ugostiteljskih objekata, a u cijelom svijetu možemo govoriti o stotinama tisuća napisanih stihova.

Nažalost, zbog teške situacije izazvane korona virusom ove godine na Međunarodni dan poezije, 21. ožujka, kampanja se neće održati u 150 ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.

Međutim, sutra stih možete objaviti na službenom Facebook ili Instagram profilu Julius Meinl Hrvatska te kao post na svom Instagramu i označiti s #PayWithAPoem.

Tako će se i vaš stih računati u borbi protiv nepismenosti zajedno s globalnom dobrotvornom organizacijom Worldreader.

Poetski događaj Platite kavu stihom uz poruku "Svaki stih se broji" ima cilj prikupljanja 100 tisuća stihova/donacija kao potporu globalnoj pismenosti. Prikupljenim sredstvima financirat će se projekti opismenjavanja u Etiopiji, Keniji i Indiji, zemljama koje su najviše pogođene problemima slabe pismenosti, a iz kojih potječe Julius Meinl kava.

Zašto ne biste, na trenutak, zaboravili na emojije, savršeno filtrirane fotografije i gifove? Zašto ne biste emotikone pretvorili u prave emocije?

U vremenima kada nam je empatija prijeko potrebna, kada će iskrene emocije, briga za drugoga i društvena odgovornost postati najvrjednija valuta, ove godine, u subotu 21. ožujka, na Međunarodni dan poezije, ostanite doma, inspirirajte se Julius Meinl šalicom kave ili čaja i otkrijte poetsku snagu riječi.

Ekipa iz Julius Meinla čeka vas online, i ne zaboravite da se svaki stih broji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 10:42