StoryEditorOCM
ReflektorMOONDANCE

Techno u kuli Kamerlengo

Piše PSD.
14. kolovoza 2014. - 13:30
Došlo je vrijeme i za posljednji masovni elektronički spektakl ljeta – “Moondance”, koji će se održati ovoga vikenda, 16. i 17. kolovoza. Drugu godinu zaredom, zaslugom organizatora Pere Fullhousea , u Trogir dolaze eminentna imena electro, techno i house scene iz zemlje i inozemstva. Lokacija za “Moondance” jedna je od najljepših uopće, idealna party destinacija – srednjovjekovna trogirska kula Kamerlengo i stadion Batarija.

DJ Rush
Razglas od Coxa

Moglo bi se reći da “Moondance” predstavlja prekretnicu u turističkoj ponudi grada Trogira te njegovu nemjerljivu promociju.

– U subotu i nedjelju 16. i 17. kolovoza očekuje se 7000-8000 posjetitelja iz cijelog svijeta koji će ostvariti noćenja, jesti, piti na području Trogira. To su redom mladi ljudi, željni dobre zabave, koji ne stvaraju nikakve probleme – izjavljuje Pero FH i ponosno ističe ovogodišnji “line-up” DJ-eva i produkcijske vrijednosti.

– Na samom festivalu nastupit će krema elektroničke plesne scene iz svijeta i iz regije, na dvjema pozornicama – u kuli Kamerlengo i na stadionu Batarija. Od 21 sat do 5 ujutro obje večeri očekuje nas ono najbolje od ‘elektronike’ trenutno – Ben Sims, Rush, Alan Fitzpatrick, Anthony Rother, Vince Watson, Silicone Soul, Butch, Technasia, Funk D’Void, Jamie Anderson i mnogi drugi. Očekuje nas i raskošna produkcija “Adamson”, jedan od najboljih razglasa na svijetu, koji se mogao čuti i na flooru Carla Coxa tijekom festivala “Ultra Europe” u Splitu, te najbolji laserski show na svijetu, koji je dobio tu laskavu nagradu 2011. – veli Fullhouse i dodaje kako pretprodaja ide odlično.

– Cijena festivalske dvodnevne karte je 199 kuna, dok su jednodnevne 120 kn. Ulaznice se mogu nabaviti u “Dallasu”, “Dancing Bearu” i Hajdukovu fan shopu u Splitu, u “Lilly toursu” u Kaštel Starom, u “Atlasu”, TZ-u i kuli Kamerlengo u Trogiru, te u “Tisak media centru” na aerodromu u Resniku...

P.R.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 20:37