StoryEditorOCM
Reflektorjedva izbjegao zatvor

Nekoć su se najveći klubovi borili za njega, a danas ga nitko ne želi; Jesu li pucnjava i seksualni napad označili kraj karijere turske zvijezde?

Piše SN
10. siječnja 2020. - 23:59
Cristian Tello, Luis Suarez, Arda Turan and Ivan Rakitic during the presentation of the Barcelona team 2016-17, held in the Camp Nou stadium, on august 10, 2016. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)Arhiva/AFP

Arda Turan bio je talentirani reprezentativac Turske koja je impresionirala na Euru 2008. godine i dogurala do polufinala. Kasnije, 2011. godine, realizirao je transfer u Atletico Madrid, a na ljeto 2015. godine u Barcelonu za 34 milijuna eura odštete. Danas je njegova karijera potpuno narušena nakon incidenta s pucnjavom u bolnici nakon kojeg je zamalo izbjegao zatvorsku kaznu, pišu Sportske novosti.

Činilo se da je nekadašnja zvijezda Galatasaraya nakon četiri godine u Atleticu transferom u Barcelonu lansirana u samu orbitu, ali pokazalo se upravo suprotno i neki ga smatraju jednom od najlošijih kupovina u modernom nogometu.

Sada već bivšem igraču Barcelone prijetilo je čak 12 godina zatvora nakon što je pretukao poznatog turskog pjevača Berkaya Sahina, seksualno maltretirao nje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:21