StoryEditorOCM
ReflektorDruga osoba

Neke od najljepših žena na svijetu ne biste prepoznali u najgorim izdanjima: ove fotografije su dokaz da vam ‘savršene‘ lutke s Instagrama ne bi trebale stvarati komplekse

Piše L. L.
10. siječnja 2020. - 18:38
US actress Jennifer Lopez arrives for the 31st Annual Palm Springs International Film Festival (PSIFF) Awards Gala at the Convention Center in Palm Springs, California on January 2, 2020. (Photo by Chris Delmas/AFP)Chris Delmas/AFP

Kad vidite tijelo Kendall Jenner, lice Jennifer Lopez bez šminke, figuru Emily Ratajkowsky i ten Belle Hadid, dođe vam da dignete ruke, prestanete kupovati maske za lice i otkažete članarinu u teretani?

Ionako nema smisla, prolijevati znoj na nekim spravama koje vam djeluju zastrašujuće i provoditi sate u kupatilu korak po korak naslagujući mazalice na lice, kad je konačni proizvod i nakon svega daleko od onoga kako izgledaju poznate svjetske ljepotice.

I ne možete više kriviti naslovnice časopisa - savršena lica i tijela promatraju nas iz svakog kutka, s televizije i s ekrana mobitela, na društvenim mrežama i portalima. K tome, a to je ono najgore od svega, njihove objave na Instagramu djeluju - prirodno.

No ako se uhvatite u proučavanju ovih ljudskih savršenstava u potrazi ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:18