StoryEditor
ReflektorPRELIJEPA MANEKENKA, BIVŠA VODITELJICA “SALTA” i STUDENTICA ekonomije u splitu BIT ĆE PRVO LICE KOJE ĆE STANARI novog, petog po redu “BIG BROTHERA” UGLEDATI NAKON IZLASKA IZ KUĆE NA TAJLANDU

Korana: Ne treba me uspoređivati sa Renatom Sopek

Piše PSD.
28. kolovoza 2008. - 13:56
To što me nije bilo dvije godine na televiziji ne vidim kao prepreku za ovaj angažman. Pokušat ću paralelno gurati karijeru manekenke i TV voditeljice

Korana Gvozdić, 25-godišnja zagrebačka manekenka i nekadašnja voditeljica “Salta” na RTL televiziji, novo je voditeljsko lice hrvatskog izdanja najpoznatijega svjetskog showa. Novih 14 kandidata, odnosno stanara “Big Brother” kuće, suočit će se s mnoštvom izazova na Tajlandu, a prvo lice koje će ugledati kada iziđu iz kuće bit će upravo lijepa Korana. Društvo će joj na Tajlandu s vremena na vrijeme činiti Antonija Blaće i Marko Lušić, no po svemu sudeći, Korana će biti jedina od njih koja će daleko od domovine provesti cijela tri mjeseca. Na malim ekranima Korane nije bilo oko dvije godine, no s novim izdanjem BB-a došlo je i njezinih pet minuta, a kako će se snalaziti u javljanjima uživo, imat ćemo priliku gledati od 5. rujna.

Diplomski na čekanju

Kako se pripremaš za odlazak na Tajland?

Osim stalnih govornih vježbi na koje idem, prikupljam sve moguće informacije o Tajlandu. Želim znati što me tamo čeka. Drago mi je što je produkcija BB otvorena za sva pitanja, tako da informacija ne manjka.

Što će točno biti tvoja uloga u novom BB-u?

Moja uloga će biti voditelj izvjestitelj. Osim što ću upravo ja biti prvo lice koje će stanari ugledati kada iziđu iz kuće, redovito ću vas izvještavati o događajima iz kuće s lica mjesta.

Jesi li iznenađena odlukom da budeš nasljednica Renate Sopek s obzirom na to da te na malim ekranima nije bilo više od dvije godine?

Ne vidim razloga da me se uspoređuje s Renatom. To što me nije bilo dvije godine na TV-u uopće ne vidim kao prepreku za ovaj angažman.

Što ti je bitnije - karijera TV voditeljice ili manekenska karijera?

Pokušat ću oba posla gurati paralelno. Trenutačno naglasak stavljam na voditeljstvo, a s obzirom na dužinu boravka na Tajlandu, manekenstvo će morati pričekati, osim ako netko nema žarku želju doći na Tajland i snimiti reklamu sa mnom.

Što sve stavljaš “na čekanje” ovim angažmanom?

Ako ne stignem prije Tajlanda, obrana diplomskog rada morat će pričekati prosinac. Na čekanju će također biti i posao u agenciji za organizaciju “evenata” gdje sam se zaposlila prije par mjeseci.

Trema na normali

Hoće li ti biti teško živjeti u “izolaciji” tri mjeseca?

Ne vjerujem, ovo mi neće biti prvo putovanje koje će trajati tri i pol mjeseca. Dok radiš kao model, ta dužina boravka u stranoj zemlji smatra se normalnom. Ljudi, pa idem na Tajland, zar mi može biti teško?!

Što će ti najviše nedostajati? Postoji li neki dečko koji će čekati da se vratiš?

Ne radim dramu oko odlaska. Naravno, nedostajat će mi obitelj s kojom ću komunicirati internetom i telefonom. Nadam se da neću potrošiti cijeli honorar na telefonske račune. Da budem iskrena, jedna od bitnijih stvari koja će mi faliti je domaća hrana. Dečko? Nemam dečka na vidiku... ali opcija da me netko čeka je otvorena.

Do sada nisi radila uživo javljanja, hoće li ti to biti problem?

Vidjet ćemo, nadam se da neće. Trema će biti prisutna, sve je to za ljude, ali nju doživljavam kao normalnu pojavu, pogotovo zato što se radi o najgledanijemu showu u Hrvatskoj.

Kako ćeš si uopće kratiti vrijeme na Tajlandu?

Razgledavanje Bangkoka sam si stavila pod obavezno! Sve me zanima, kultura, običaji, shopping područja... Možda s ekipom odem na neki izlet malo dalje od našeg mjesta boravka.

Sviđa li ti se voditeljska ekipa - Marko i Antonija?

Ajme, ekipa je super!!! Stvarno sam zadovoljna, bit će lakše odraditi posao uz ljude s kojima dobro funkcioniraš.

Moja privatnost je samo moja

Korana nije sigurna bi li se prijavila u reality show tipa BB jer je njezina privatnost ipak samo njezina, no do sada je redovito pratila sva zbivanja u BB kući. - Smiješni su mi ljudi koji negiraju gledanje BB-a, ali uredno znaju sve što se događa u kući, i to u detalje.

Ne radim dramu oko odlaska. Ljudi, pa idem na Tajland, zar mi može biti teško?! Naravno, nedostajat će mi obitelj s kojom ću komunicirati internetom i telefonom. Nadam se da neću potrošiti cijeli honorar na to. Dečko? Nemam dečka na vidiku, ali opcija da me netko čeka je otvorena

Trenutačno naglasak stavljam na voditeljstvo, a s obzirom na dužinu boravka na Tajlandu, manekenstvo će morati pričekati, osim ako netko nema žarku želju doći na Tajland i snimiti reklamu sa mnom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. siječanj 2021 17:14