StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSTALNA META

‘Prevara! Ne nasjedajte! Ne postoje čarobni bomboni!‘: Nina Badrić užasnuta onim što joj rade cyber kriminalci

Piše Scena SD
2. lipnja 2023. - 11:02

Ninu Badrić prevaranti ne puštaju na miru. Njezino ime i lice u lažnim reklamama očito uspješno prodaju proizvod naivnim ljudima.

Već neko vrijeme kibernetički prevaranti koriste Ninin lik i djelo kako bi reklamirali proizovode za mršavljenje.

"Prevara. Ne nasjedajte na ovu prijevaru, ovdje se radi o krađi identiteta i imena, ne postoji dijeta ni čarobni bomboni od kojih mršavite, a ni čarobni štapić, kako kaže moj prijatelj, samo probušena žlica" - napisala je pjevačica na Instagramu.

Inače, Nina duguje svoj mladolik izgled i vitkiju figuru velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković. Naime, ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, uz iznimku ribe.

Žrtvom ovakvih prevara već su dosad bila brojna poznata lica iz javnog života Hrvatske.

image

Luka Nižetić
 

Ivana Nobilo/Cropix

Luku Nižetića su prevaranti u lažnom intervjuu transformirali u milijunaša. Ne samo to - milijune je inkasirao u svega 3-4 mjeseca!

‘Specijalni izvještaj: "Posljednja investicija Luke Nižetića izazvala je strahopoštovanje kod eksperata i strah kod bankara", pisalo je na oglasu, koji nije imao baš nikakve veze sa splitskim pjevačem u stvarnosti. No prevaranti se nisu libili u reklamu unijeti i navodne Lukine izjave, u kojima objašnjava kako je do velikog bogatstva došao preko softwarea za razmjenu Bitcoina.

image

Zrinka Cvitešić

Angela Weiss/Afp

I glumica Zrinka Cvitešić, kao i HRT-ova voditeljica Marta Šimić Mrzlečki, našle su se na udaru istih kriminalaca, koji su im ukrali identitet, obje su se spominjale u kontekstu lake zarade s kriptovalutama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 13:00