StoryEditorOCM
Zvijezde onlineAdriana Karembeu

Bivša manekenka otvoreno o majčinstvu: ‘Nakon pobačaja i dvije umjetne oplodnje, odlučila sam zamrznuti jajašca‘

Piše SCENA SD
6. svibnja 2024. - 12:26

Prošloga tjedna bivša manekenka Adriana Karembeu promovirala je svoju autobiografiju pod nazivom "Libre". U svojoj knjizi Adriana se osvrće na svoju romansu s Christianom, s kojim je dijelila 12 godina svog života. Tijekom intervjua za Paris Match, u sklopu promocije "Libre", otkriva što se događa s trenutnim odnosom s bivšim nogometašem. "Od dana kada smo se rastali, nikada više nismo razgovarali niti se vidjeli", rekla je.

Što se tiče njezina prezimena, otkrila je zašto ga je zadržala. "Izgradila sam se s tim imenom po kojem me svi poznaju. To mi je umjetničko ime. A zakon mi dopušta da ga zadržim", rekla je.

image

Adriana Karembeu

Patricia De Melo Moreira/Afp

Bivša manekenka u svojoj knjizi otkriva i što je sve prošla kako bi dobila dijete. Nakon nekoliko pobačaja uspjela je postati majka u dobi od 46 godina. 17. kolovoza 2018. bivša manekenka rodila je djevojčicu Ninu. Usred promocije autobiografije "Libre", Adriana je govorila o svom putu da postane majka u kolumnama časopisa Télé 7 Jours.

"Moja želja da postanem majka došla je kasno, oko 42. godine", objašnjava ona. Jer prije se nije osjećala spremnom unatoč svojim "super partnerima", uključujući nogometaša Christiana Karembeua i poduzetnika Arama Ohaniana. "Nakon pobačaja i dvije umjetne oplodnje odlučila sam zamrznuti jajašca, a Nina je došla iz jednog od tih jaja", kaže ona. Rođenje koje je doživjela kao dar s neba. "Smatram se vrlo sretnom", kaže ona.

Ispred novinarke Isabelle Ithurburu, u "50‘ inside",  Adriana je otvoreno progovorila o svom kasnom majčinstvu i teškom putu da zatrudni. Nakon što je provela 40-e, kaže da je provjerila s liječnicima kako bi saznala kakve su joj šanse da postane majka. "6% žena nakon četrdesete godine života uspijeva prirodno imati dijete", prisjetila se. Dodao je: "Rekli su mi da će biti vrlo, vrlo, vrlo teško!" No, suočena s malim izgledima, nije dopustila da je obeshrabri.

"Pomislila sam: ‘Borit ćemo se u ovom ratu!‘ Zato što je to stvarno rat. Dakle, da, imala sam umjetnu oplodnju, pobačaje", rekla je. Smatrajući se sretnom, žali što je "toliko dugo čekala". "Prije svega, zato što je bilo čudo zatrudnjeti tako kasno, ali i zato što bih voljela imati nekoliko djece. Pokušala sam, ali nije uspjelo", rekla je.

image

Adriana Karembeu 

Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 12:08