StoryEditorOCM
TV&RealityPRIJAVE U TIJEKU

Uskoro kreće The Voice Kids Hrvatska; Prvi put HRT bira najljepši dječji glas Hrvatske, još nije kasno da se prijavite!

Piše SCENA SD
27. svibnja 2024. - 12:12

-Ako želite glazbeno napredovati, upoznati nove prijatelje i zabaviti se pozivamo vas da zajedno s ekipom iz cijele Hrvatske otkrijete što krije najuzbudljivije pjevačko natjecanje „The Voice Kids“.

Ako ste stariji od osam, a mlađi od petnaest godina ne propustite priliku i prijavite se na „The Voice Kids“ na mrežnoj stranici voice.hrt.hr do 11. lipnja. Ispunite prijavu zajedno sa svojim roditeljima i avantura „The Voice Kids“ počinje.

Bez obzira je li vaš glas besprijekoran ili želite čuti savjete mentora kako bi postao još bolji, ne brinite. Ono što možemo obećati svakom kandidatu je sigurno okruženje, poručuju s HRT-a. 

Očekuje vas puno uzbuđenja i nezaboravno iskustvo kakvo su proživjeli i njihovi nešto starije kolege.

Najčešće su naše glazbene zvijezde o svojim počecima najviše saznali iz roditeljiskih priča. Upravo je od njih i Sandro Bjelanović saznao koji je bio njegov prvi veliki hit: „Meni su mama i tata pričali kako sam već kao klinac od tri godine pjevao pjesmu "Thunderstruck" od AC/DC. Na satu glazbenog odgoja uvijek sam ja bio taj koji nešto pjevao pred cijelim razredom! Tu su krenuli moji prvi zborovi, upis u glazbenu školu.

Kad sam počeo pjevati bilo je tu svega, svakakvih falševa, susjedi su mi znali su reći: "Pa susjed, vi se čujete do pola ulice!" Djeco, neka ova moja poruka bude vama inspiracija da se i sami prijavite na "The Voice Kids Hrvatska", jer da se „The Voice Kids“ pojavio kad sam bio dijete godinama i da se Voice odmah bih se prijavio! Nemojte se bojati, nemojte se sramiti!“

image
HRT

O svojim glazbenim počecima 22-godišnja simpatična Mostarka Ivana Jukić je rekla:

„Cijelo djetinjstvo živjela sam okružena bukom moje velike obitelji, ali ta buka nerijetko je bila popraćena i glazbom. Kao jako mala curica pjevajući zabavljala sam prodavačice u trgovinama. U to vrijeme moja najveća glazbena ikona bila je Vesna Pisarović čije su pjesme redovno bile na mom repertoaru. Cijelo djetinjstvo sam sanjala o pjevanju na velikoj pozornici pred publikom, ali sebi sam to ispunila tek u 21. godini života kad sam se prijavila na The Voice. Da je tada bio The Voice Kids, mala Ivana sigurno bi bila prva koja bi tipkala prijavu i čekala da me pozovu. Prijavite se i vi!“

Njezin partner iz dvoboja, polufinalist Sergej Božić prisjetio se svojih prvih koncerata. „Moji prvi nastupi nisu bili na velikoj pozornici već kod kuće, a moja vjerna publika bili su roditelji. Kao mali slušao sam dječje pjesmice ali posebno sam volio pop glazbu. S nekih 11 godina počeo sam ozbiljnije razmišljati kako želim biti pjevač. Da je postojao „The Voice Kids“ sigurno bi bio moj izbor.“

Sergej je na kraju poručio svim roditeljima čija djeca razmišljaju o prijavi da budu uz svoj dijete, da ga podrže, a svi vi koji još uvijek važete da li ne, dajte sebi priliku, zajedno s vašim roditeljima ispunite prijavu te pokažite svojim glasom koliko volite glazbu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 12:12