StoryEditorOCM
TV&RealitySUPERTALENT

Španjolski rulet se vratio! Jeste li i vi pokrivali oči?! Davor: ‘Ludi ste više nego prije, a mi ludost volimo‘

Piše SCENA SD
26. studenog 2023. - 22:50

Zadnji su u nedjeljnom "Supertalentu" nastupili Ruben i Manoela koji su nas ostavili  u nevjerici nakon audicijskog nastupa. Ruben je bacao vatrene noževe prema svojoj supruzi - ako to nije dokaz bračnog povjerenja… Manoela se našalila da je to ujedno i tajna njihovog slaganja jer kad je Ruben naljuti ona samo uzme nož u ruke i odmah postane dobar. Priznaju da nisu očekivali da će proći do polufinala, ali evo ih! Ostvarili su obećanje da će se i Manoela okušati u gađanju, ali i ono da će Fabijana uključiti u sljedeću točku.

image

Ruben i Manoela

NOVA TV PRESS

Dok su izvodili polufinalnu točku, Fabijan je komentirao: "Kakvih sve ljubavi ima na svijetu!“, ali i da se nada da se neće sjetiti obećanja s audicije. Žiri je jedva dočekao kraj točke da mogu predahnuti. "Ludi ste više nego prije, a mi ludost volimo.“, komentirao je Davor. Martina se nije složila s njim: "Moraš biti poseban karakter da bi se zabavio ovim.“, rekla je.

Ruben i Manoela žive u Španjolskoj i oboje su se cirkuskim vještinama počeli baviti na ulici. Kako su oboje prva generacija koja se u svojim obiteljima bavi cirkusom, bilo im je jako teško na početku. Upoznali su se tako da je Manoela bila zamjena jednoj djevojci u skupini žonglera s kojoj Ruben nastupa. Rubenu je njihovo upoznavanje i početak veze najsretniji dio života. Oni žive zajedno, rade zajedno i pomažu si u svemu. Ruben je općenito jako volio bacati stvari, pa tako je ubrzo zavolio i bacanje noževa. Manoela se isprva protivila da ih baca na nju, no na kraju je pristala. Oboje su ovisnici o adrenalinu i obožavaju to što rade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 12:18