StoryEditorOCM
TV&Realityturska serija

Pratite hit seriju ‘Zlatni kavez‘? Iznenadit ćete se kad čujete tko je trebao glumiti Ferita, itekako vam je poznat...

Piše Scena SD
13. srpnja 2023. - 20:28

Turska serija ‘Zlatni kavez‘ koja se od ponedjeljka do petka emitira na Novoj TV postala je najprodavanija serija u Turskoj za inozemno tržište.

Istinita priča o djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u Hrvatskoj dogodovštine Ferita i Sejran prati više od pola milijuna gledatelja.

image

Zlatni kavez

Nova TV

A znate li da je ulogu Ferita tek naknadno dobio Mert Ramazan Demir?

Fanovi ‘Zlatnog kaveza‘ bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu!

Naime, prvotno ga je trebao tumačiti Cagatay Ulusoy, velika turska zvijezda i bivši model, koji se proslavio ulogom Emira u seriji Djevojka imena Feriha snimljenoj 2011.

Ta je uloga Cagataya vinula u zvjezdanu orbitu, poslije je snimio nekoliko filmova i popularnih serija kao što je Insajder, a trenutno se na Netflixu može pogledati njegova serija Krojač.

image

Cagatay Ulusoy

Instagram

Kako je Cagatay poznat po tome što pažljivo bira svoje uloge i intervenira u scenarij, to je radio i sa skriptom Zlatnog kaveza, no čak dvije godine nije postizao dogovor sa scenaristima.

Produkcija Zlatnog kaveza je nakon toga promijenila tim scenarista koji su sve počeli pisati iznova. Iako je Cagatayu opet ponuđeno da uđe u kožu Ferita, glumac je odlučio napustiti projekt, jer je u međuvremenu dogovorio nove uloge.

image

Mert Ramazan Demir

Nova TV

U produkciji su morali ekspresno naći novog glumca te je odabir pao na Merta Ramazana Demira što se pokazalo kao pun pogodak. Ne samo što se dopao gledateljima, već se nedavno otkrilo da je i u stvarnom životu u vezi sa Sejran koju glumi Afra Saraçoğlu, pa je sada svima jasno zašto par ima toliku kemiju pred kamerama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. ožujak 2024 00:35