StoryEditorOCM
Šuška seslavonska svadba

I vi želite Brenu ili Grašu na vjenčanju? Iznenadit ćete se koliko splitski pjevač uzima za samo deset minuta nastupa

Piše V.P.
25. travnja 2023. - 22:47

Poduzetnica Martina Ravlić Marijanović (40), koja je kći uspješnog slavonskog biznismena, a o čijem vjenčanju danima bruji cijela Hrvatska, pažnju javnosti ukrala je svojom neobičnom vjenčanicom, ali i time što su joj na slavlju pjevali Lepa Brena i Petar Grašo.

Martina i njezin suprug Darko Marijanović, vlasnik jednog hotela u Vodicama, u vezi prije braka bili su pet godina, a prvi ples u svatovima u Velikoj kod Požege, zaplesali su uz Grašinu pjesmu ‘Ako te pitaju‘.

Nastup Lepe Brene trajao je do iza ponoći. Gosti su je dočekali gromoglasnim pljeskom, pjevali su i plesali na njezine pjesme, a mnogi su poželjeli i fotografije za uspomenu.

image

Lepa Brena

D. Mirković/pozega.eu

Tim smo povodom odlučili istražiti koliko, po mnogima, jedne od najvećih balkanskih zvijezda, Grašo i Brena naplaćuju svoje angažmane na vjenčanjima.

Poznato je kako Maja Šuput predvodi listu glazbenika koji najviše pjevaju na svadbama, a Večernji list je prije pet godina pisao kako njezin cjelovečernji nastup s bendom stoji 8000 eura. S obzirom na inflaciju lako je moguće da pjevačica danas svoje svatovske nastupe naplaćuje i više.

Ipak, taj iznos nije ni približan onome koji uzima Lepa Brena. Prema pisanju Večernjaka njezin nastup na privatnim zabavama daleko je najskuplji i ako je želite kao zvijezdu na svojoj svadbi to ćete zadovoljstvo morati platiti čak 30 tisuća eura.

image

Lepa Brena u Novogodišnjem programu Nove TV

Nova TV

Što se tiče Graše, naš nam izvor iz glazbene industrije kaže kako on ne nastupa previše na privatnim zabavama, a najviše voli doći na svadbe i otpjevati jednu do dvije pjesme.

- Grašo vam za tih desetak minuta koliko će pjevati ne dolazi ispod 2000 eura - tvrdi naš izvor.

Inače, na internetu se može pronaći stranica agencije Laris iz Zagreba, uz čiju pomoć možete angažirati neku glazbenu ili drugu zvijedu, pa tako i Grašu.

- Najbolja prijateljica mi se udavala i jedna od najvećih želja bila joj je da joj Petar Grašo pjeva na vjenčanju. Njene suze radosnice sve su rekle kad je ugledala Grašu - napisala je Marina koja je uz pomoć spomenute agencije angažirala Grašu i tako iznenadila prijateljicu.

image

Petar Grašo
 

Zeljko Puhovski/Cropix

Sigurni smo kako bi mnogi mladenci na svojim vjenčanjima poželjeli imati neku glazbenu zvijezdu, međutim za one najbolje neki bi morali dići i kredit, pa ne čudi što se okreću jeftinijim bendovima i DJ-evima.

Više o cijenama ostalih popularnih pjevača u Hrvatskoj i regiji za nastup na privatnim slavljima pročitajte OVDJE.

Martina s početka naše priče kći je Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI iz Slavonskog Broda. Ona je očevu tvrtku preuzela s nepunih 30 godina, nedugo nakon završetka školovanja, na kojem se pripremala za preuzimanje obiteljskog posla i 2017. godine ušla među top pet poduzetnika godine.

- Od malena volim Lepu Brenu, išla sam na puno njenih koncerata i sama sam sebi rekla ako se ikada budem ponovno udavala, želim da mi Lepa Brena pjeva u svatovima. Pjevala je dva sata i sedam minuta. Bilo je čarobno i toliko ugodno da joj se nije dalo prestati pjevati. Sama mi je rekla kada me zagrlila da je baš sretna jer je ovo prvi put da je pjevala na svadbi u Hrvatskoj. Drago mi je što je to napravila - kazala je mlada za 24 sata.

Na svadbi je bilo oko 400 ljudi, zabavljali su se skoro do sedam ujutro, a točan iznos troškova ne zna, jer je dosta toga bilo, kako kaže, na prijateljskoj razini.

- S Grašom smo dugogodišnji prijatelji. Rekao nam je još prije kada budemo imali svatove da nam želi pjevati. Kada je došlo do toga nazvali smo ga i pitali: ‘Grašo, dolaziš li u svatove?‘, a on nam je rekao: ‘Ja obećao, ja dolazim‘ - rekla je Martina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:26