StoryEditorOCM
ŽivotHIT PIR

Martina otkrila detalje svog vjenčanja o kojem svi pričaju: ‘Zašto baš Brena i Grašo? Ovako sam davno rekla Petru...‘

Piše Scena SD
28. travnja 2023. - 11:13

Slavonsko vjenčanje kćeri poznatog slavonskog poduzetnika, Martine Ravlić, zadnjih je dana doživjelo ogromnu medijsku pozornost. Na njemu su pjevali Petar Grašo i Lepa Brena, a ispod radara nije prošla ni neobična mladenkina vjenčanica.

Otkrili su što se zapravo krije iza ovih pothvata u razgovoru za IN magazin.

Par je i dalje u čudu zbog pažnje koju su dobili sa svih strana. Pjesmu za prvi ples, Martini i njezinom odabraniku Darku Marijanoviću, otpjevao je obiteljski prijatelj Petar Grašo.

image
D. Mirković/pozega.eu/

- Ja sam Petru rekla kako je ta pjesma ‘Ako te pitaju‘ nešto najljepše što je napisao i otpjevao, uz sve njegove pjesme koje su romantične i divne. Rekla sam mu: "Petre, ako se budem udavala, želim da mi to otpjevaš za prvi ples!", a on je odgovorio: "Ja ću se naljutiti ako se budeš udavala, a ne budeš me zvala!" - prepričala je Martina za IN magazin.

Angažman Lepe Brene, koju Martina obožava, bilo je suprugovo iznenađenje. Ipak, za njega je saznala nekoliko dana prije vjenčanja, budući je Darko znao da bi joj to na sam dan vjenčanja bio preveliki šok.

Svaka fešta uz ‘Duge noge‘

- Svaka naša fešta je uz "Duge noge", uz neke od njezinih pjesama. Ja sam suprugu znala govoriti: "Ne priznajem ništa ako me ne iznenadiš s Lepom Brenom!" Naravno, on se potrudio preko svojih prijatelja, poznanika, zaista me iznenaditi s Lepom Brenom na taj dan! Samo nekoliko dana prije saznala sam da će biti Lepa Brena. Ipak su me morali malo psihički pripremiti – komentirala je Martina.

image
D. Mirković/pozega.eu/

Veliku pozornost izazvala je i Martinina osebujna vjenčanica koju potpisuje dizajnerica Ksenija Vrbanić.

- Ja sam došla, obukla to i rekla: "Ksenija, to sam ja, to ste vi! Nema dalje!". I onda je njezina ideja bila veo, ali ne onaj klasični. Rekla sam: "Da, naravno!".

Na kraju mi je to poslala poštom kao iznenađenje, nisam ni znala da će mi to napraviti, i samo mi je napisala: ‘‘Vi ste moja XD dimension!‘‘ - ispričala je Martina za IN magazin.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:02