StoryEditorOCM
ShowbizREKORD

Znate li da je Elizabeth Taylor imala samo 39 godina kada je postala baka? Richard Burton ju je tom prilikom darivao

Piše SCENA SD
21. veljače 2024. - 19:29

Elizabeth Taylor drži hollywoodski rekord: udavala se osam puta. Glumica je također postigla još jedan rekord u meki filma: postala je najmlađa baka u Hollywoodu, budući da je njezina prva unuka došla na svijet kada je ona imala samo 39 godina.

Sretan događaj dogodio se 1971. godine. Liz je postala baka zahvaljujući njezinom najstarijem sinu Michaelu, iz  braka s glumcem Michaelom Wildingom, koji joj je bio drugi suprug. Čim je čuo vijest, Richard Burton, koji je u to vrijeme još bio u braku s Liz, slavio je kao i obično, pokrivajući je draguljima. Dao joj je ogrlicu, poznatu kao Van Cleef & Aspels, Barquerolles Lion. Zlatni, dijamantni i smaragdni komad sadrži lavlju glavu koja je inspirirana venecijanskim kucačima na vrata. Može se preoblikovati iz ogrlice u choker, par narukvica ili broš s odvojivim privjeskom.

image

Elizabeth Taylor i Richard Burton

Photo12 Via Afp

"Richard i ja smo silno željeli imati dijete, ali budući da nam to nije bilo moguće, sudbina nam je sada dala ovu unuku", rekla je tada proslavljena glumica.

Michael, sretni tata i njegova supruga Beth, živjeli su kao dva hipija i odlučili odgajati svoju kćer među arapskim tepisima i tamjanom. Sama Liz bi možda više voljela da se djevojčica odgaja više u zapadnjačkom stilu, ali rođenje djevojčice dovelo ju je malo bliže najstarijem sinu. "Michael ima dugu kosu i čudno se odijeva. Davno je bio malo neuračunljiv, ali sada se skrasio", zadovoljno je rekla Liz.

Zvijezda ‘Tko se boji Virginije Wolf?‘ također je imala riječi za svoju snahu. "Beth je preslatka djevojka i najljepša snaha na svijetu."

Liz Taylor imala je četiri sina, Michaela (rođen 1953.) i Christophera (1955.), sinove svog drugog muža; s treći suprugom Mikeom Toddom dobila je prvu kćer Lizu (1957.), a 1964., dok je bila u braku s Burtonom, posvojila je Mariju, Njemicu rođenu 1961. godine.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 11:17